Те са просто непоносими! Трите най-вредни зодии сред жените

7138
Те са просто непоносими! Трите най-вредни зодии сред жените
Снимка: Istock/Guliver

Астролозите вярват, че способността на жените да изкарват мъжете извън нерви зависи от положението на звездите при тяхното раждане.

Жените са различни: някои са меки и нежни, други са сурови и склонни да драматизират всичко. Астролозите са убедени, че представителките на тези три зодии имат вреден характер, както се казва, по рождение.

Зодиите, които имат неповторимо чувство за хумор

Има хора със заразно чувство за хумор – всеки ги иска в своята компания, а който ги има, е истински късметлия. Те винаги знаят ка...

Лъв

Първото място по отношение на лошия характер сред жените се присъжда на представителките на знака Лъв. Кралиците от астрологичния кръг са заобиколени от внимание, поради което често са арогантни, изискват много и чакат лично отношение към себе си. Те са специални жени — това важи и за любимия им, и за приятелите, и за "стадото".

Лъвиците често са недоволни от поведението на околните — и не се страхуват да им покажат своето възмущение. Причината е, че е трудно да им се угоди и такива жени не искат да изразят истинските си желания. Тяхната прошка може да бъде спечелена само със скъпи подаръци и луксозни знаци на уважение.

Скорпион

Избягвайте компанията на тези 4 болезнено скучни и отегчителни зодии

Някои хора се увличат малко от това да бъдат отговорни възрастни и да се придържат към монотонните си ежедневни задължения. Вижте тези ...

Жените, родени под знака на Скорпион, могат да бъдат просто непоносими. Те са очарователни, красиви, страстни, но в същото време жлъчни, способни да подлудят всеки. Тяхната фина интуиция им помага да открият най-слабите места в своите любими, роднини и приятели. А в случай на обида ще ги удрят директно.

Заради острия си ум, жените Скорпиони често смятат всички около себе си за идиоти, това мнение подхранва раздразнителността им. Към това се добавя и невероятната ревност. Самите те, въпреки страстта си, рядко изневеряват на партньори. Но способността им да останат верни е постоянно под въпрос.

Рак

Жените Рак са известни със спокойното си и послушен нрав, те са отлични съпруги, майки и пазителки на семейното огнище. Но това е само едната страна на техния характер. Те са склонни да се закачат към обекта си на внимание, много са влюбчиви, лоялни и ревниви. Следователно те ще могат да довеждат мъжете до лудост със своите подозрения или признаци на внимание.

Запознайте се с най-лековерните и наивни зодии

Хората, принадлежащи към тези 4 зодиакални знака, са невероятно наивни и невинни и са най-лесните мишени за пресметливите и подли хора....

Представителите на този знак не могат да бъдат пренебрегнати — те се оттеглят в себе си, мислят за другите, правят планове за отмъщение. Раците са страхотни в удрянето на най-слабото място и в точния момент.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Тези 6 храни съкращават живота

Как трябва да се грижи за себе си жена след 35 години, за да запази младостта си

Може ли тази толкова известна добавка да ни помогне да отслабнем?

След Цветница започва най-тъжната седмица за християните

Само в кои 2 дни може да се боядисват яйцата за Великден

Как е най-добре да се пържат мекиците от готово тесто?

Как се нарича страхът от открити пространства – и как се лекува?

Готвач издаде кои са перфектните гарнитури за агнешко месо

Пожелания за Цветница 2024

Най-хубавото стихотворение за Цветница

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com