Тези 6 зодии ще са щастливи през СЕПТЕМВРИ

19062
Тези 6 зодии ще са щастливи през СЕПТЕМВРИ
Снимка: Avi Chomotovski / Pixabay

ДЕВА

Няма смисъл да се опитвате да бъдете някой, който не сте, дори и да е с най-добри намерения, защото можете да бъдете само това, което сте във всеки конкретен момент. Разбирането на вашите действия от миналото по-ясно означава, че сега можете да разберете частите от вас, които все още са търсили нещо извън себе си.

Най-големите каръци в любовта са от тези 4 зодии

БЛИЗНАЦИ

Зодиите, които страдат мълчаливо

Представителите на тези зодии предпочитат да останат сами със себе си, когато страдат, вместо да споделят болката си с другите. Рак Р...

Сега имате ключ, който можете да използвате, който може да отключи още по-дълбоки пещери на щастие и радост, стига да осъзнаете, че вие сте този, който го държи. Гледайте на всяко разочарование като шанс да видите себе си по-ясно и да си позволите да получите живота, който сте работили толкова упорито, за да създадете.

РИБИ

Когато научите, че вашите чувства и нужди са валидни просто защото са ваши, а не се основават на способността на друг да ги потвърди или почете, можете да стъпите на място с огромна лична сила. Тази сила не е нещо, което бушува или се самораздухва. Вместо това, то говори тихо, свято, тъй като сега знаете точно какво заслужавате. Както предстои да разберете, знанието за това е ключът към получаването му. Не бързайте с никакви процеси и не преценявайте прекалено бързо; вместо това продължете да се показвате такива, каквито сте били, за да не пропуснете нито един момент, когато магията започне да се разгръща.

ТЕЛЕЦ

Помислете какво наричате дом и какво е усещането да съответства на вашата автентична природа. Ще бъдете помолени да обмислите преместване, приемане на съквартирант, съжителство с любовник или дори просто да обновите сегашното си пространство, за да го почувствате по-скоро като ваше. Не забравяйте, че няма определено правило за това как трябва да изглежда животът ви, особено в този момент. Всичко е просто как се чувства правилно.

Как ревенуват мъжете според зодията?

Ревността е нещо нормално и я има във всяка връзка. Тя не е чак толкова лошо качество, ако бъде в нормални граници и не е повод за напр...

ЛЪВ

Не само можете да постигнете по-голям успех, но и можете да оставите повече място за радост. Животът е толкова различен, отколкото сте си представяли, че ще бъде. Няма смисъл да се придържаме към нещо от миналото, тъй като бъдещето е вече тук. Прегърнете това, което е и се отворете за всичко, включително романтичния си живот, който се развива по-добре, отколкото някога сте се надявали.

4-те зодии, за които храната винаги е на първо място

СКОРПИОН

Сякаш внезапното виждане на светлината в една област ви е накарало да видите всичко кристално ясно. Време е да потърсите това, което идва, заради пространството, което вече сте направили. Независимо дали става въпрос за възможности за радост или за нова любов, днес приливите и отливите се променят във ваша полза; уверете се, че прегръщате всеки момент.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Ражда се нова ера! Ретрограден Плутон и преход на Плутон от Козирог към Водолей до 19 ноември

4 зодии, които ще намерят любовта през втората половина на 2024 г

8-те най-популярни въпроса за секса в интернет

Кои са най-големите притоци на Марица?

6 тайни за перфектните пържени яйца

14 храни, които не трябва да приемате за закуска, за да не навредите на тялото си?

Ето защо диетата без глутен не е полезна за всеки

Полезно както у дома, така и в градината: 7 варианта за използване на утайката от кафе

3 зодии, на които е писано да срещнат истинската любов

Поставете грубияните на мястото с тези 5 язвителни фрази

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com