4-те зодии, за които храната винаги е на първо място

16696
4-те зодии, за които храната винаги е на първо място
Снимка: https://pixabay.com

Може би във вашето обкръжение имате приятели, които са същински гастрономи. Те до такава степен обичат храната и изживяванията, свързани с нея, че са готови да похарчат цяло състояние за една вечер в скъп ресторант. Както се досещате, от една страна това е свързано със зодиакалния знак. Ако самите вие сте такива, то проверете в следващите редове дали вашата зодия е сред тези, които обожават храната!

Телец

Зодиите, които страдат мълчаливо

Представителите на тези зодии предпочитат да останат сами със себе си, когато страдат, вместо да споделят болката си с другите. Рак Р...

Неслучайно Телците са на първо място - те обожават храната в големи количества! Те оценяват добрата храна както на вкус, така и на външен вид. За тях е истинско удоволствие да посетят някой изискан ресторант и да нахранят сетивата си. Обичат глезотийките, така че постоянно се изхвърлят за различни нови десерти или храни, които видят. Ако се чудите как да ги изненадате - то вечеря в ресторант или домашно приготвена храна и спретната маса със сигурност са сред топ препоръките за този знак.

Везни

Везните също попадат в класацията на хората, които обожават храната. Но все пак част от техния характер е и баланса във всичко, което прави. Така че не е учудващо, ако един ден Везната погълне огромно количество храна, а на следващия - да си “назначи” строга диета. Представителите на този знак все пак изискват качество и рядко си позволяват да прекаляват с джънка. Но в това число трудно можем да поставим сладките изкушения - те определено са им сладост и никога не могат да устоят!

Как ще реагира всяка зодия, ако разбере, че идва краят на света

Най-добрите приятели за всяка зодия

С напредването на възрастта разбираме, че истинските ни приятели се броят на пръстите на едната ръка. Често хора, които смятаме за близ...

Рак

Представителите на този знак обожават домашно приготвената храна. Дори те са доста добри кулинари и постоянно изпробват нови рецепти, които да предложат на семейството си. Стараят се храната да е освен вкусна, но и добре изглеждаща. Поради високата си чувствителност обаче, Раците попадат в капана и на емоционалното хранене - когато изпитват силни емоции като тъга или щастие, могат да прекалят с погълнатото количество храна. Доста често си служат с нея като начин за справяне с емоционалното им състояние.

Риби

И последният знак от нашата класация са Рибите. Те също са по-чувствителни и подобно на Раците, използват храната като бягство от собствените си мисли. И за целта използват не каква да е храна, а именно доста нездравословна и калорична - чипсове, торти, сладолед и т.н. Представителите на знака Риби може би са най-големите почитатели на вредните храни и често страдат, защото това се отразява и на фигурата им, но не могат да премахнат този навик, свързан с емоционалното хранене. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кои комплименти си мечтае да чуе всяка жена?

Тези 6 биохакинг техники ще забавят стареенето

8 гениални лайфхака със сапуна за пране от миналото, които са полезни и днес

За какво най-много съжаляват хората на средна възраст?

Храни, които НИКОГА не трябва да давате на котките

Защо яйцата за закуска са най-полезни?

Не само досаден плевел: Неочаквани ползи от глухарчето

Какво може да предизвика отвращение към месото?

Съпругата ми се оказа мъж: Младоженец с ужасяващо разкритие след 12 дни брак (ВИДЕО)

Как никога да не закъснявате: 8 прости съвета, които вършат чудеса

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com