Тези зодии са енергийни вампири. Пазете се от тях!

14838
Тези зодии са енергийни вампири. Пазете се от тях!
Снимка: iStock/Guliver

Почти няма човек, който да не е чувал за енергийните вампири. Ако се чудите как да разпознаете този тип хора, то знайте, че и зодиите имат пръст в тази гнила работа.

Различните зодиакални знаци използват различни способи, за да източат енергията на околните. Общото за тях винаги е едно – енергийният вампир си избира жертвата и по един или друг начин я довежда до побъркване. Следва взрив от емоции и дори психически срив.

Това са зодиите с най-чисти души

Всеки има в живота си наивен и добър човек, който винаги вярва в доброто и никога не обръща внимание на негативните моменти. Това са ...

Ето кои са енергийните вампири сред зодиите:

За Близнаците е характерно да намира жертвите си в обществения транспорт. Набелязвайки си жертвата, енергийният вампир от този знак започва да я измъчва, да я настъпва по краката, досажда ѝ по всякакъв начин. Възникващата в резултат на това караница дава прекрасна възможност да се насити с чужда енергия.

Приблизително така действа и Овенът. Той оплюва жертвата, забърква се в побой – за него това е свята работа. Най-важното за него е физическият контакт.

Девата досажда на хората със сплетни и особено с придирянията си. Постоянните претенции по повод неправилното поведение, прегореното месо или безсолната супа водят до скандали и изсмукване на енергията на жертвата. Освен това в характера на Девата е и забележителната дребнавост.

Стрелецът е доста педантичен. Ако започне да ви прави забележки за закъснението или неправилно формулираната фраза, то знайте, че имате работа с енергиен вампир. Особено удоволствие му доставя поучението и четене на морал.

4-те зодии, които ще ви обичат завинаги

Всеки един човек обича някого и е готов на всичко за него, но понякога тази любов отшумява прекалено бързо. Случвало ли ви се е някой д...

Лъвът се стреми да задави своите жертви с авторитета си. Те са обикновено лидери в компании и подчинявайки останалите на себе си, се наслаждават на безпрепятствено източване на енергията им.

Раците паразитират върху членовете на собственото си семейство. Вън от къщи, те могат да бъдат душата на всяка компания, но за роднините си те са настоящи тирани.

Козирозите също са лидери в компании, но за разлика от Лъвовете не си набавят енергията от негативни действия. За тях самата постъпка, а също и последствията от нея стават източник на енергия.

Везните са знак на равновесието и вампирите родени под този знак прилагат всички усилия да примирят враговете. Обаче настоящото примирение за тях не е цел, тъй като дава отрицателен резултат от техните усилия. На практика в своите миротворчески усилия те намират удобен момент, когато могат да вмъкнат “безобидна“ фраза, която само задълбочава враждата. А допълнителното озлобление на донорите е великолепен източник на енергия.

Най-изтънчените вампири се явяват Скорпионите. С постоянните жалби и упреци, те предизвикват у другите чувство за вина и използвайки това, изсмукват от техните жизнени сили. За такива вампири са характерни и мазохистични наклонности. Ако няма в обсега си подходяща жертва, Скорпионът започва да се самоизяжда.

3-те зодии, в които всеки е влюбен

Всеки копнее да намери човек, с когото да може да сподели страховете и тайните си или как е минал денят му. Познавате ли хора, които ви...

Важно е да знаете, че не трябва да подозирате във вампиризъм всички и всичко. Реалните вампири се явяват от 3 до 5% от населението, а предразположените да станат техни жертви са 57%. Така че животът не е толкова страшен, колкото ни се струва.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Скрити лимонки: Това са наистина най-сексуалните зодии

7 грешки, които често се допускат на първа среща

Всичко, което трябва да знаете за мъжа Телец

За жените над 40 години - тази мода им сваля по някоя друга година

Как да увеличите доходите с помощта на нумерологията: 3 съвета, които работят безупречно

Как да увеличите доходите с помощта на нумерологията: 3 съвета, които работят безупречно

10 неочаквани начина да използвате домакинско фолио

20 необичайни начина да използвате парче сапун

Щипка на прозореца? 7 лайфхака, за които може би не знаете

Как да боядисаме яйца за Великден без химия: Начините, за които никога не сте чували

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно