Тоалетна хартия за 150 паунда ролката?

27202
Снимки: Metro

Едва ли някой би предполагал, че нещо, което ежедневно използваме за своите усамотени нужди буквално ще излезе златно. Това обаче е факт, а човекът, който произвежда въпросната тоалетна хартия никак не страда от липса на клиенти.

Рулата тоалетна хартия са украсени с мотиви от 24-каратово злато. Скъпичко струващото тоалетно пособие  е дело на германеца Фриц Льобъл.

Пицария във Ванкувър предлага пица с марихуана

За клиентите на канадска пицария да се „окажат на седмото небе от щастие“ е нещо напълно осъществимо в буквални я смисъл. ...

За щастие на всеки ентусиаст, който желае да си закупи от това ексцентрично тоалетно допълнение, изобретателят му може да го транспортира до всяка точка на света благодарение на компанията си Tissue Design.

Той е предвидил и доста ексцентрична екстра към идеята си – всеки може да си поръча индивидуално гравиране с нещо свое любимо или с лика на любимия си политик например.

Според г-н Льобъл клиентите му купуват неговите изделия като подарък или за декорация. Повечето от тях са собственици на луксозни хотели или имат бизнес с продажба на луксозни стоки.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Пречи ли голямата разлика във възрастта във връзката?
Пречи ли голямата разлика във възрастта във връзката?

Какво да направите, ако приятелят ви е достатъчно голям, но може да ви бъде баща? Приятели и роднини те гледат накриво, защото гаджето ти е по-близо...