Той има любовница: Да си тръгнете или да останете (ЧАСТ II)

4304
Той има любовница: Да си тръгнете или да останете (ЧАСТ II)
Снимка: iStock/Guliver

На всеки човек му се случва поне веднъж в живота си да изтърпи изневяра или предателство. Ако и вие сте в такава ситуация в момента, не се отчайвайте и не падайте духом. Има начини да излезете от кризата и да вземете най-правилното решение.

В крайна сметка едно е, ако е за първи път са ви изневерили, но друго е ако вторият или пореден път не е просто случайна грешка, мимолетно хоби или допълнение към повечето чашки по време на корпоративно парти. Това вече е ясно осъзнат и желан акт. Какво трябва да направите в тази трудна ситуация? Какво решение да вземете и как да избегнете дежа вю?

Тук основното нещо, което трябва да направите, е да поемете дълбоко въздух и да се успокоите. В крайна сметка паниката няма да помогне на никого. Плачът също няма да е от полза, макар и да премахва временно усещането за заседнала буца в гърлото. Тук веднага, след като възстановите дъха си и измиете следите от размазана спирала, задайте си някои въпроси:

Причините за комуникация отстрани или срещи с бивши любовници могат да бъдат най-различни. Такива може да са: Недоволството му от сексуалните изживявания с вас; Желание за нови, ярки и страстни усещания; Момент на интрига или очакването да бъде заловен.

Когато вече сте установили причините за изневяра, започнете да работите по тяхното отстраняване. Време е да поработите върху себе си и да внесете нови бележки в сексуалния си живот.

* Опитайте се да съберете информация за любовницата му. Коя е тя, какво е търсила самата тя във връзка с вашата любим, как се облича, как може да го привлече и какви са нейните слабости. Трябва да познавате враговете си от един поглед! В никакъв случай, обаче не превръщайте цялата тази неприятна история в евтина детективска история. Не се унижавайте.

* Никога не натискайте бутона на „жалостта“. Не манипулирайте децата, здравето, брака си и т.н. Това е слабите ви страни, които винаги трябва да браните. И в тази ситуация трябва да сте едновременно по-силни и по-мъдри. Истериите не са спрели нито един човек. Напротив, ще му е по-лесно да отиде до мястото, където ще е прегърнат, погален, разбран и няма да искат нищо от него.

* И все пак, ако сте решили да простите, тогава трябва да разберете, че колкото и да е трудно, в никакъв случай в бъдеще не упреквайте и не се срамувайте. Прошката е вашият личен избор. Дори и да боли, трябва да се премълчи!

 

 

Втори вариант

В случай, че сте решили, че не сте готови да продължите връзката. В случай, че болката и горчивината от случилото се никога няма да изчезнат и няма да бъдат забравени. Не е необходимо да се заблуждавате? Ако сте били предадени веднъж, то много вероятно е при всяка възможност той да повтори отново.

Не забравяйте, когато една врата се затвори, то със сигурност ще се отвори друга. Може би това е вашият шанс за нов живот, нова любов без предателство и измяна Дори фактът, че вашият мъж има любовница или е подновил връзка с бившата си, не е присъда, а най-вероятно диагноза. Диагнозата егоист и предател.

На света има много достойни мъже, при това мъдри, богати и красиви.

Обичайте и бъдете обичана! Уважавайте, преди всичко себе си!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Невероятни: Това е жената с най-красивите очи в света (СНИМКИ)

Причини защо да не гладите спалното си бельо

Съберете цифрите си на раждане и надникнете в бъдещето

Как да се научите да управлявате собствените си сънища: 5 ефективни метода

Могат ли бременните жени да отидат на гробища: какво казват магьосниците и свещениците?

Колко време се варят яйцата за боядисване?

Как се пише: опасност или опастност?

Това са зодиакалните знаци с най-добрата интуиция!

Най-добрата рецепта за веган бъркани яйца

Защо първото боядисано великденско яйце задължително е червено?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com