Това са 3-те зодии, които са супер чувствителни и романтични

14870
Това са 3-те зодии, които са супер чувствителни и романтични
Снимка: iStock

В съвременния, постоянно ускоряващ ритъма си свят, като че ли остава все по-малко време за доминиране на романтиката в любовните отношения. Но не са малко онези, които търсят партньори, от които очакват проява на незатихваща любовна романтика, която перманентно да ги зарежда с позитивни емоции. Разбира се, това зависи от генетично заложените особености на индивида и според астрологията – от разположението на Земята и Луната при неговото раждане.

Повишените изисквания по отношение на романтиката се оказва основната причина представителите на половината от зодиите да осъществяват по-трудно любовен тип „връзки“. Измежду шестте „набедени“ в това отношение зодии, три могат да се считат за „приоритетни“: Риби, Телец и Стрелец.

Топ 5 на най-романтичните зодии

Най-чувствителните зодии

Риби

Рибите са изключително чувствителни и поради това могат да бъдат лесно обидчиви и подозрителни, в резултат на което се затварят в себе си, опитвайки се да преживеят стреса от несбъднатите романтични отношения. Така те се оказват песимистично настроени, че една евентуална следваща „връзка“ отново няма да е успешна. Но за щастие, Рибите имат силен характер да не изпадат в трайна депресия и не след дълго време се връщат към романтичните се мечти да бъдат отново влюбени, но този път в „подходящия“ човек. А това означава да чувстват, че са обичани и уважавани от партньора – само тогава те ще се чувстват истински щастливи!

Романтичен ЮНИ за тези 3 зодии

Телец

Телците са абсолютно убедени, че рано или късно ще се реализират както в професионално отношение, така и в личен план. И успяват благодарение на проявената настойчивост и търпение, понякога преминаващи в инат и твърдоглавост. Към околните проявяват артистична лоялност, зад която се крие силно изразено чувство за собственост, което по отношение на половинката им се проявява като необоснована ревност. Веднъж счели се за предадени, те стават спокойно равнодушни и не се колебаят и за момент да прекъснат „връзката“, бидейки самоуверени, че следващият път ще намерят индивида, който ги обича, възприемайки техните идеи и схващания, като единствено възможни.

Стрелец

Стрелците са жизнени, вечно търсещи романтични приключенията, натури. При това притежават омайваща чаровност, но изборът им на партньор/-ка се оказва в зависимост от това, доколко вълнуваща във въображението си представят картината на емоционалните им очаквания. Именно оттук произтичат и техните разочарования, когато усетят, че реалните отношенията са се оказали твърде далеч от мечтите. Този недостиг на романтика в любовта ги насочва да се впуснат в търсенето на ново приключение, завършващо обикновено по аналогичен начин. Защото определено е трудно да се намери „специалния“ партньор/-ка, който Стрелците са изградили в живото си въображение.

Другите три зодии, чиито представители изпитват затруднения да осъществяват романтични любовни отношения са: Водолей, Близнаци и Скорпион.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо не трябва да се глезите с безплатни бонбони на рецепцията?

Тези жени не могат да носят обувки с висок ток

Пътешествие за вкуса: 5 интернационални ресторанта в София

Как се казва столицата на Шри Ланка

Как се казва столицата на Пакистан

Как да избегнете сълзите, когато режете лук: 8 начина, които трябва да опитате

Защо шоколадът ни прави по-щастливи: 9 изненадващи факта за любимото лакомство

Можете ли да отслабнете по-бързо, като тренирате на празен стомах?

Как се пише: осигуровки, осигоровки, усигуровки или усигоровки?

Какъв пост се спазва през Страстната седмица?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com