Това са 6-те студенокръвни и дръпнати зодии

36424
Това са 6-те студенокръвни и дръпнати зодии
Снимка: Thinkstock

Астролозите съобщават за шест зодиакални знака, на които им липсва емоционалност. Те по природа трудно се свързват със своите чувства, а какво остава за тези на хората около тях. Това, разбира се, не ги прави непременно лоши хора. Те просто са по – отдръпнати, когато стане въпрос за емоционални състояния и трудно ще ви подкрепят в лош момент. Вижте кои са те, защото някои от тях може би често присъстват в ежедневието ви.

Тези 3 ЗОДИИ са най-добрите БАЩИ

1.       Водолей – тази зодия доста успешно се справя с контрола над емоциите си. В повечето ситуации от ежедневието Водолей разчита на разума си и не толкова на сърцето си. Ако сте във връзка с тях, трудно ще се почувствате разбрани. На пръв поглед те може и да ви слушат, когато разказвате за тревогите си, но дълбоко в себе си ви анализират сякаш сте предмет. Тук все пак има и положителни страни, а именно това, че рядко ще се случи на прекрачат границите на личното ви пространство.

2.       Телец – те са повече материалисти, отколкото емпати. Ако например им споделите, че се развеждате, те ще ви отговорят: „Добре, де, но все пак апартаментът остава за теб, нали?“. Притежават доста добри организаторски умение, но не и в емоционалния си живот. Там определено са хаотични и тъй като този хаос не им харесва, те предпочитат да избягат от него.

Късметът ще се усмихне на тези 3 зодии през СЕПТЕМВРИ

3.       Рак – този зодиакален знак се смята за един от най – емоционалните в зодиака, но поради високите им очаквания за неограничена отдаденост, те често биват разочаровани. Именно тези непрекъснати разочарования водят до затваряне на сърцето им към околните. Те стават студени и отдръпнати, за да се предпазят.

4.       Дева – изключително доброжелателни и винаги готови да помогнат. Да, така е, но прекалената им аналитичност води до това да не обръщат внимание на емоционалната страна в живота. Сякаш пътищата към сърцето им са затворени, защото разчитат само на логическата мисъл. Обичат да контролират събитията и когато не стане на тяхното, приемат, че не ги уважават. Това ги кара да се затварят в себе си.

5.       Скорпион – по природа са страстни и силно емоционални. Ако обаче почувстват, че някой ги е наранил, без да са го заслужили, това определено може да вледени сърцата им. Те забравят, че доскоро да обичали този човек и започват да кроят планове как да му отмъстят за болката, която им е причинил.

6.       Стрелец – тази зодия има тенденцията да се интересува повече от личните си преживявания, отколкото от тези на събеседника си. Говорят оживено за това какво им се е случило, без да обръщат внимание на емоционалното състояние на човека отсреща.  Ако излезете с тях, пригответе се да играете ролята на слушатели.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Най-разтърсващото любовно българско стихотворение

Любовен съвет за всяка зодия за 29 април 2024

Таро хороскоп за 29 април 2024

Много мъдра притча за майката, която съсипала сина си с грижите си

Страстната седмица започна: Много силна молитва към нашия Ангел Пазител

Топ 4 на най-грубите женски зодии

Топ 5 на зодиите, които лъжат най-много

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 април /валутен калкулатор/

Да си нямате работа с тях: Топ 5 на най-проблемните зодии

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com