Това са предметите, които носят късмет и щастие у дома

4593
Това са предметите, които носят късмет и щастие у дома
Снимка: pasja1000 / Pixabay

На всеки от нас се е случвало да намери някакъв предмет на улицата. Доста често те може да са знаци от съдбата, които да ни подсказват за бъдещи събития в живота. Не винаги обаче те символизират красивото и успеха. Друг път пък е добре да ги приберем вкъщи, защото определено ще донесат щастие и късмет с енергията си. Нека видим кои са тези предмети, символи на положителните вибрации:

Подкова

Подковата е един от най-известните символи за късмет, щастие и богатство. Не се случва често да се намери на пътя, така че ако попадне пред погледа ви, сте истински късметлии. Възползвайте се от случая и я приберете вкъщи. Подковата на входната врата служи като талисман за късмет и благополучие.

За да имате късмет у дома е добре да имате тези вещи

Икона

Иконата на пътя е Божи знак, който има за цел да ви покаже правилния път и да ви насочи при вземането на важни решения. Ако откриете икона на улицата и решите да я приберете, трябва да я занесете първо в черквата, за да бъде осветена. Имайте предвид, че каквото и да става иконите не бива да се изхвърлят на боклука. 

Стари монети или пари

Ако видите стара монета или банкнота, за които сте наясно, че вече нямат никаква стойност, все пак не я подминавайте. Дори напротив, вземете я и я пазете вкъщи, защото тя ще служи като талисман и магнит за финансови блага. И колкото по-стара е монетата, толкова по-силна ще е нейната енергия. 

7 неща, които носят късмет във вашия дом

Копче тип бутон

Дори да ви се струва като обикновен боклук, не подминавайте и копчетата от такъв тип, защото те също са символи на щастие и късмет. Можете да си направите силен енергиен талисман с това копче. Използвайте червен конец, който да промушите през дупчиците на копчето и направете възел. Скрийте талисмана си на място, за което никой друг не знае. Не бива и да споделяте тайната си, ако искате притокът на положителна енергия да се активизира.

Ръкавици

Едва ли някой ще се сети да вземе от улицата изгубена ръкавица, но за необвързаните това също може да се разчете като знак от съдбата. Ако видите на улицата ръкавица, която видимо е за противоположния пол, това предрича скорошен брак. Не е задължително да я запазите у дома, а може дори да се опитате да откриете на кого принадлежи - може би именно това ще се окаже сродната ви душа. Кожената ръкавица пък символизира успехи и финансово благополучие в работен план.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Вече не е антитенденция: 6 решения от 2000-те, които отново са на мода

Как нещата втора употреба ще ви донесат неприятности в живота?

Кога да признаете любовта си на един мъж и как да го направите без думи?

6 невидими на пръв поглед признака, че сте попаднали в лапите на женкар

Ето какво да направите, за да спре чантата да пада от рамото ви

Това са кралиците на зодиака

Тези двойки зодии остава заедно завинаги

Кои тънкости при печене на скара трябва всеки да прилага

Възглавница за качествен сън: Полезни съвети

Високо напрежение: Това са 4-те най-опасни зодии

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com