Три лесни идеи, с които да разнообразите почивния си ден

2336
Три лесни идеи, с които да разнообразите почивния си ден
Снимка: iStock/Guliver

Всеки човек има случаи, в които се чуди какво да прави през почивните дни. Ако за вас не е опция да запалите колата и да отидете на море или планина, то ето някои готини неща, които може да опитате със семейството. Понякога нямаме време за дълга почивка, защото работим на принципа - един ден на работа, един ден почивка. В други случаи се чудим какво да правим следобеда. В тази статия ще споделим с вас три лесни идеи, които всеки може да опита и гарантирано биха донесли добри емоции. 

1) Разходка в парка или сред природата

Девет неща, които ти пречат да имаш добър живот

Някои вярват, че всичко в живота ни е предопределено, но истината не е точно такава. От решенията, които взимаме и действията, които пр...

Това, че не сте на морето или в планината не означава, че не може да прекарате хубаво време навън. Излезте със семейството на разходка в парка или сред природата. Българските градове са благословени с това все още да имат големи зелени пространства, които да са на удобно разстояние за разходка, независимо дали до тях се стига пеш или с градски транспорт. Облечете се и излезте. Няма да съжалявате, че сте прекарали време навън с децата. Редно е единствено да проверите дали зелените площи са обработени против вредители и да вземете репелент против комари. Ако условията го позволяват дори може да си направите един чудесен пикник навън. В допълнение може да носите федербал, футболна или волейболна топка, с които да си изкарате повече от чудесно. 

2) Настолни игри

Ако времето е лошо просто извадете настолните игри и се пръснете от кеф. Независимо дали ще играете на "Не се сърди човече" или "Монополи"„ то смехът е гарантиран. Винаги е добре да убиете няколко часа по този начин - в шеги и закачки. Доказано е, че времето, което е прекарано в настолни игри минава бързо, забавно и много приятно. Би било добре сред хората да няма такива, които не умеят да губят, но малко чувство за хумор в точните моменти би спасило положението когато те станат кисели от загубата. 

3) Гледайте филми 

6 зодии, които умеят много умело да планират

Време е да представим една класация от сайта yourtango.com. Тя е посветена на шестте зодии, които са най-добри в планирането.  1....

Направете си един филмов маратон с любими семейни филми. Поръчайте храна или си сгответе нещо и седнете пред телевизора или компютъра. Винаги може да изгледате някоя поредица, която всички обичате - "Хари Потър", "Властелинът на пръстените" и "Карибски пирати" са само една малка част от потенциалните опции. Винаги е приятно да гледате отново старите ленти, защото се смеете с глас на любимите моменти, повтаряте репликите на актьорите и се радвате на щастливия край заедно. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунакът?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com