ТВ програма от ново поколение

15123
ТВ програма от ново поколение

Здравейте, приятели! От днес отново ще можете да проверявате за своите любими телевизионни предавания в Actualno.com. Съвместно с Toxity Group ежедневно ще ви предоставяме информация за тв продукциите, времетраенето, начален и краен час и кратък текст за всяко излъчване в ефир на над 80 канала от България и света. Целим информация да е полезна и лесно достъпна за всеки интернет потребител и любител на „малкия екран” и по този начин да сте наясно с всичко, което се случва в телевизора, “седейки” в интернет среда.

САМАТА ПРОГРАМА МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ ТУК

Имате възможност за достъп до програмата по два начина:

1. От главната лента с менютата на сайта

2. От секцията, която се намира непосредствено след „Анкетата” и над информацията с валутните курсове на началната страница

В горната хоризонтална лента се намира календар с дните от месеца и часовете от денонощието. Вертикално вляво са позиционирани телевизионните канали. Между тези две оси се показват самите предавания на различните канали. Тънката вертикална червена линия показва текущия час, в който правите проверката и по този начин разбирате кога е започнал или ще започне любимият ви филм или предаване.

Дойде часът за промяна

Скъпи, читатели, от създаването си през 2003 година до днес Actualno.com ви представяше актуалните новини от България и света. Показва...

Когато преминете с курсура на мишката върху дадена тв продукция, се появява балонче с кратка информация за самото предаване. По този начин разбирате дали да гледате тв или да останете пред монитора на компютъра. Вляво и дясно са поставени стрелки, чрез които лесно навигирате във времето и набора от над 80 тв канала.

Ако желаете да разберете повече подробности за избрано предаване, може да натиснете върху самото правоъгълниче. Тогава получавате подробна информация за продукцията, кога отново ще се излъчи и други подобни предавания, които са в същия жанр на главния избор.

Новините на Actualno.com стават споделени

Здравейте, скъпи читатели! Ежедневно работим неуморно за да можем да предоставяме все по-добър продукт на Вас, нашите приятели. През ме...

Най-долу вдясно се показват броят канали, които разглеждате в момента с помощта на десния скрол. Когато кликнете върху „1”, вие разглеждате първите 20 телевизии. Натискайки върху второто табче, разглеждате втората част от 20 канала. По този начин може да прегледате всички канали на порции от по 20.

Надяваме се това нововъведение в сайта да ви е полезно и да улесни личният ви избор, дали да сърфирате в интернет или да се настаните удобно на дивана и да гледате любимото си тв предаване по някой от каналите.

Ежедневно работим, за да можем да сме полезни на Вас, нашите читатели!

С уважение, екипът на Actualno.com

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com