В кои дни винаги се сбъдват сънищата?

42860
В кои дни винаги се сбъдват сънищата?
Снимка: iStock

Пророческите сънища могат да бъдат буквални. В този случай абсолютно всичко, за което човек мечтае, може да се сбъдне. Най-често те започват да се сбъдват много бързо - за няколко дни. Но не много хора мечтаят за такива сънища, тъй като за това е необходимо да имате дарба на предвидливост, макар и лека. По правило хората виждат така наречените символични сънища. В този случай трябва да се обърне голямо внимание на тяхното тълкуване.

Това, което човек е видял насън, е напълно двусмислено и обикновено се тълкува по абсолютно непредвидим начин. Сънищата "със смисъл" обаче могат да се видят от почти всеки.

В кои дни винаги се сбъдват сънищата?

Народни поличби

Не всички сънища са пророчески. В някои дни могат да се появят така наречените „празни“ сънища, които не означават абсолютно нищо и отразяват преживяванията и емоциите, които човек изпитва. През останалите дни има голяма вероятност мечтата да се сбъдне. Но трябва да се обърне внимание както на деня от седмицата, така и на тълкуването на съня.

Обичайно е да се наричат ​​​​пророчески само онези сънища, които се сънуват в определени дни. По това време има най-голяма вероятност мечтата да се сбъдне. В продължение на много векове човечеството е наблюдавало сбъдването на сънищата и е създавало календари, които отразяват възможността сънят да е бил пророчески.

Знаете ли кога не се сбъдват сънищата?

Така се появиха дати и дни, когато според множество народни знаци се сбъдват пророчески сънища:

1.       Велики петъци. Най-вече се почитат 12 петъка, които са свързани със събития от историята на Стария завет и са насрочени да съвпаднат с църковните празници. Има знак, че ако човек „спазва петъците“, тоест пази, не върши домакинска работа, тогава тайните на бъдещето му се разкриват като награда.

2.       По Коледа - 7-20 януари. Смята се, че сънищата се сбъдват най-често по това време.

3.       Предвид католическия календар мечтата е много вероятно да се сбъдне на Бъдни вечер.

4.       От вторник до сряда и от четвъртък до петък. Сънищата, видени в такива нощи, могат да се сбъднат. В други дни, от гледна точка на визия за бъдещето, нощните сънища са празни. Сън, видян от събота до неделя, също може да се сбъдне, но само сутрин.

5.       Пророчески е всеки 3-ти ден от месеца.

6.       Освен това има голям шанс за сбъдване на мечта през лятното или зимното слънцестоене или пълнолуние.

Какво означават странните сънища и кошмари и как да ги намалите?

Тълкуване на сънища по дни от седмицата

Смята се, че планетите оказват огромно влияние върху дните от седмицата. Всеки ден от седмицата е под егидата на определена планета, която дава различни нюанси на това, което виждате насън. И поради тази причина тълкуването на сънищата до голяма степен се определя именно от влиянието на планетите:

·         Понеделник се управлява от Луната. Има огромна възможност за изпълнение на това, което виждате. Но най-често нощните сънища отразяват това, за което човек най-много се тревожи в този момент.

·         Вторник се управлява от планетата Марс. Това е мъжка планета, отразяваща такива качества на човек като постоянство, решителност, воля. Ако във вторник човек е видял нещо желано и положително, тогава това най-вероятно може да се сбъдне. Но за да се случи това, трябва да положите всички усилия. В случай, че сте мечтали за нещо неприятно, това най-вероятно се тълкува като намек или знак, че на човек му липсва смелост в живота.

·         Сряда се управлява от Меркурий. Тази планета е отговорна за променливостта, следователно сънят в сряда вечерта по правило не се сбъдва.

·         Четвъртък се управлява от Юпитер. Има голяма вероятност сънят, видян тази нощ, да се сбъдне. Но не забравяйте за влиянието на Юпитер и тълкувайте това, което виждате, като ръководство за действие.

·         Петък се управлява от планетата Венера. Сънищата, сънувани през тази нощ, се считат за пророчески. Влиянието на Венера предполага, че всички събития във всеки случай ще бъдат свързани с любовни отношения.

·         Събота е елементът на планетата Сатурн. Тази планета обича да диктува своите условия, така че сънят в тази нощ трябва да се разглежда само като предупреждение или препоръка.

·         Ако сте сънували в неделя, това се счита за късмет, тъй като този ден е свързан със Слънцето - планетата на светлината и живота. Вярва се, че в такава нощ се сбъдват само хубави сънища.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Лошо е за вас, за котките и за кучета: не можете да правите това в двора

Трябва ли да са топли яйцата за боядисване?

Тези хитринки за боядисване на яйца ще ви спестят много време!

Прясно агнешко месо - да изберем

Кога се приготвят козунаци за Великден?

Стихотворение за 30 април 2024

Таро хороскоп за 30 април 2024

Ако имате дъщеря, прочетете тази притча

Намислете си число от 1 до 20 и вижте КЪСМЕТЧЕТО си за май месец

Таро хороскоп за месец МАЙ за всяка зодия

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно