Зайчето Питър и филм, носител на Оскар, ще радват зрителите на видеотеката на Xplore TV през октомври

3373
Зайчето Питър и филм, носител на Оскар, ще радват зрителите на видеотеката на Xplore TV през октомври
Снимка: A1

Със селекцията си от хитови заглавия през октомври А1 Видеотека отново ще привлече зрителите пред малкия екран в уюта на дома. Сред тях са втората част на анимираната комедия „Зайчето Питър 2: По широкия свят“, хорър филмът „Заклинанието 3: Демоничният убиец“ и спечелилият Оскар и BAFTA филм „Момиче с потенциал“. Абонатите на Xplore TV могат да ги гледат многократно в продължение на 48 часа срещу достъпна такса. 

Абонатите на Xplore TV ще могат да наемат от А1 Видеотека и да се забавляват със „Зайчето Питър 2: По широкия свят“. Вторият игрален филм представя новите приключения на любимия на няколко поколения чаровен пакостник Зайчето Питър, станал звезда още от посветената му поредица книги с автор и художник световноизвестната Беатрикс Потър. Историята представя събитията след като Томас и Беа са вече семейство и живеят заедно с Питър. Животът в градината доскучава на зайчето и то бяга в големия град и се озовава в свят, в който неговите пакости са добре дошли. Когато семейството му рискува всичко, за да го търси, настъпва повратният момент, в който Питър трябва да реши какво зайче иска да бъде. Абонатите на Xplore TV ще могат да проследят след 9 октомври дали Питър ще се върне при семейството си и ще бъде зайчето, което вечно си навлича проблеми, но което всички обичат.

В каталога на А1 Видеотека през октомври е и базираният на истински случай от досиетата на Ед и Лорейн Уорън филм - „Заклинанието 3: Демоничният убиец“. Той е седмият филм от вселената на „Заклинанието“, считан за най-мащабния хорър франчайз в историята. В него се разказва зловеща история за терор, убийство и непознато зло, което ще шокира дори опитните паранормални изследователи. Един от най-сензационните им случаи започва с борбата за спасението на душата на едно момче и ще ги отведе отвъд всичко, на което са били свидетели до момента. Той отбелязва и първия случай в историята на САЩ, в който заподозрян в убийство се позовава на обладаване от демон в защитата си.

През октомври зрителите на Xplore TV ще открият в А1 Видеотека и филма „Момиче с потенциал“, носител на Оскар и BAFTA за най-добър оригинален сценарий, чийто автор е Емералд Фенъл. Той разказва за Касандра, която продължава да носи травмите от трагично събитие в живота си и се стреми към отмъщение. Самата тя решава да стане господар на съдбата си и да се превърне в катализатор на всичко, което предстои да се случи в живота ѝ… и в този на другите около нея. Обикалянето на различни нощни клубове и образът на пияна и нестабилна жена се превръщат в нейна рутина, а джентълмените, „притекли се на помощ“, в нейни жертви.

Филмите от премиум студиа в каталога на А1 Видеотека са с първокласен звук и картина, и дават възможност на потребителите на Xplore TV да ги гледат дори и след като вече са извън програмите на киносалоните. Интерактивните функции на Xplore TV улесняват избора за зрителите, като с времето платформата „научава“ предпочитанията им и им предлага заглавия, подходящи за техния вкус.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Доверете се на интуицията си: 10 признака, че сте безсрамно използвани

Защо някога трепетликата е била смятана за прокълнато дърво - ще се учудите

Непирятни моменти в офиса, които развалят работния климат

9 симптома на начална депресия - проверете дали ги имате

Защо се посипва сол пред входната врата

Кои птици са в групата на прелетните

Кои са топли и кои студени цветове

Кои планети в Слънчевата система са газови гиганти

Житейски илюзии: 3 токсични нагласи, от които трябва да се отървете преди 30-годишна възраст

Знаете ли кои храни са най-богати на фибри

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com