Защо жените се мразят?

8919
Защо жените се мразят?
Снимка: iStock/Guliver

Психолозите от Бъкингамския университет са завършили изследване, според което става ясно, че причината за враждебното отношение на жените към собствения им пол се крие на първо място в тяхното възпитание.

Учените твърдят, че основата за недружелюбното отношение към другите представителки на нажния пол се насажда в бъдещите жени именно от техните майки, които се изразяват некултурно спрямо други жени пред своите дъщери.

Внимание, мъже - пазете се от жените след секс

Почти половината жени изпадат в мрачно настроение след секс, установиха учени от Университета по технологии в Куинсленд, Австралия в св...

Практически във всички случаи момичетата копират родителското поведение и израстват с лошо отношение към останалите жени.

Специалистите призовават младите майки да мислят какво говорят в присъствието на децата и да се опитат да им предават правилни морални принципи независимо каква гледна точка имат самите те.

Психолозите също така отбелязват, че девойките, които негативно обсъждат своите приятелки, имат по-малко шансове да завържат полезни за бизнеса познанства в бъдеще.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com