Знаци, че си ангел в човешки образ

28735
Знаци, че си ангел в човешки образ
Снимка: iStock/Guliver

Има една красива версия за духовния ни свят, която твърди, че докато спим душите ни общуват с ангелите. Можем обаче да кажем, че има души, които са истински ангели в човешки облик. Във върволицата от изтерзани хора с празни очи не е чак толкова трудно да бъдат разпознати, или поне можем да се досетим за истинската същност на някой. Или твоята собствена същност е такава. При какви условия?

1.    Ако мечтата ти е да отнемеш болката и тъгата от живите същества. Това е невъзможно и здравият разум ти го подсказва, но сърцето ти копнее за тази възможност.

2.    Усещаш, че имаш таланта да помагаш на другите - това не е стремеж да ти се върне доброто, а защото помагайки на някого се чувстваш жив, силен и завършен като човек.

Тези 3 зодии ги очакват неуспехи през август 2022

3.    Ако си много чувствителна натура - емпатията може да бъде силно качество на някого и ако ти притежаваш способността да разбираш всяка душа, сигурно го притежаваш. Способността да приемаш чуждите болки, те да те докосват е гаранция, че това прекрасно качество не ти е чуждо.

4.    Ако никога не се предаваш - борбата за добрите намерения е сред най-важните приоритети на хората ангели. Те довеждат до край намеренията и делата си, без да си позволяват да мачкат всички наред. Ако можеш да се определиш на благ воин, значи принадлежиш към тези хора.

Ако ви се случват тези неща, то значи вашият ангел хранител бди над вас

5.    Хората обичат ли да бъдат край теб, търсят ли компанията и близостта ти? - макар да не си в центъра на вниманието, всеки, който те познава търси твоята близост, защото на теб може да се разчита. Караш хората да се чувстват спокойни и уверени, да получат нужното спокойствие и сигурност, че нещата се стигнат до положителния си край.

6.    Ако дори в лошите моменти и ситуации виждаш по нещо добро - дори да не използваш често крилатата фраза, че всяко зло е за добро, но живееш според нея, значи имаш още една допирна точка с хората ангели. Невероятната способност да откриваш лъч светлина дори в най-мрачната ситуация е способност, която те води през трудностите и винаги към успешен край. Това е, защото си човек, отворен към светлината.

7.    Следваш сърцето си и не губиш никога вяра - хората ангели са градивни натури и знаят ,че животът е низ от спадове и върхове. Те могат да научат нещо, когато се намират и в двете позиции.

8.    Ако понякога те обзема чувство за самота и се чувстваш като създание от друг свят - ако твоите вибрации са от по-високо ниво и го усещаш ясно, ако умееш да приемеш картината на света в нейната цялост, а другите не успяват, може да се чувстваш самотен, но това е защото си от ангелския свят.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да боядисаме красиви великденски яйца, на които всички ще се възхищават

Направете това, ако разтегнете връзки или изкълчите ръката

Как най-лесно става почистването на агнешки чревца

Какво да правите, ако кожата на лицето е суха?

Най-известните суеверия за косата и ноктите, които жените трябва да спазват

Тези зодии са орисани от звездите да бъдат щастливи в любовта

Как да влезем във форма за лятото без спорт и строги диети?

Нека цъфти: Защо не трябва да късате люляка?

Нумерологичен хороскоп за месец МАЙ

Не само за храна: Как да почистите канализацията с кетчуп?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com