Ако ви се случват тези неща, то значи вашият ангел хранител бди над вас

23556
Ако ви се случват тези неща, то значи вашият ангел хранител бди над вас
Снимка: Pete Linforth / Pixabay

Знаците на ангелите са навсякъде около нас, само трябва да им обърнем внимание и това са няколко сигурни знака, че край вас има висша сила.

Пера

Намирането на перо по пътя ви е един от най-сигурните признаци, че вашият ангел ви пази.

Кои са най-дразнещите ЗОДИИ, които могат да ви побъркат

Облаци

Когато видите облак, с форма наподобяваща ангел, така вашите ангели пазители подсказват за своето присъствие.

Монети

Лесно можете да разпознаете своя ангел пазител по дата на раждане

Общоприето е, че ангел-пазител се появява на човек само след кръщението. Но духовният защитник се появява с раждането на бебето. Пророч...

Когато намерите монета по пътя си, не само я вземете, но ѝ обърнете внимание. Каква е цифрата на нея, значи ли нещо за вас, какво сте си мислели преди да я намерите. Намерени пари обикновено са знак към вас от ангела ви. 

Искри от цветове

Ако ви се случи да видите необясними блещукания на светлината или цветни петна, то може би наблизо има ангел. Ярка звезда, проблясваща точка без конкретен източник на светлина, необичайни сияния. Това са все признаци на невидима закрила.

Промени в температурата

Може да почувствате необичайна промяна в температурата около вас, като това може да е от лека и приятна топлина, до втрисане, изтръпване.

3 знака на Зодиака ще имат бурен край на пролетта

Ако през целия пролетен период някой от представителите на хороскопа е релаксирал и е бил неактивен, то в края на пролетта го очаква бу...

Тези зодии ще пътуват много през месец април

Усещане за ангели

Понякога ангелите пазители правят своето присъствие осезаемо и това се случва най-вероятно когато, въпреки че знаете, че сте сами, имате усещането, че някой минава покрай вас.

Цифри

Всички сме запознати с ангелските цифри и повторения, като това е един от най-често срещаните начини. 333, 111, 444 - ангелът е наблизо.

14 Апр 2022|15:35|Михаела Лазарова

Снимка: istock
Всички сме чували за ангелите пазители. Понякога си представяме как изглеждат, а има и такива моменти, в които край нас сякаш се случват странни и необясними неща. Дали нашият ангел пазител не е наблизо?

Ангелските знаци са навсякъде около нас, само трябва да ги забележим. Ето няколко сигурни знака, че край вас има такава висша сила.

Огледайте се за пера

Намирането на перо по пътя ви е един от най-честите признаци, че вашият ангел пазител е наблизо. Когато намерите пера, било то бели или красиво оцветени, интересни, на необичайно място, това е знак, че ангелът ви пази.

Облаци

Един от най-големите ангелски знаци е облак, чиято форма наподобява ангел. Вашите ангели пазители също могат да подскажат за своето присъствие чрез такъв облак. Затова при синьо небе с бели облачета е добре да се загледате в него.

Монети

Намирането на монети или банкноти е признак, че може би вашият ангел е наблизо. Ако намерите монета по пътя си, не само я вземете, но ѝ обърнете внимание. Каква е цифрата на нея, значи ли нещо за вас.

Какво си мислехте преди да намерите монетата, молили ли сте се тези дни да имате финансови постъпления. Намерените пари може да са знак към вас от ангела ви. Дори и най-дребната монета означава, че вие сте подкрепяни и закриляни, макар и на моменти да не го усещате.



Искри от цветове

Ангелите са същества на любовта и светлината. Когато виждате кълба, необясними блещукания на светлина или цветни премигвания, означава, че наблизо има ангел. Ярка звезда, която улавя вниманието ви, проблясък на светлина без действителен източник на светлина, необичайни сияния. Всичко това е признак, че имате невидима закрила.

Опитайте се да затворите очите си и ако все още виждате светлината, вероятно до вас има ангел. Отпуснете се, дишайте, за да ви обгърне ангелското сияние.

Промени в температурата

Когато сте в присъствието на ангели, може да почувствате промяна в температурата около вас. Възможно е изведнъж да почувствате лека и приятна топлина или втрисане, изтръпване, нещо като лек натиск в областта на главата, гърба и врата си. Едно вълнуващо физическо проявление.

Още по темата
Какви грешки не повтарят успешните личности?
Ако употребявате тези фрази, вероятно връзката ви е към края си
Как да промените лошите навици според Далай Лама
Усещане за ангели

Случвало ли ви се е да сте сам в стаята, но да имате усещането, че има и някой друг? Или да усетите, че сякаш някой минава край вас. Понякога ангелите пазители правят своето присъствие осезаемо.

Цифри

Един от най-честите начини, по които ангелите се опитват да уловят нашето внимание е чрез така наречените ангелски цифри. Обърнете внимание на повтарящи се цифри например 333, 111, 444 и други. Ангелът е наблизо.

Прочети още на: https://www.az-jenata.bg/a/8-svobodno-vreme/35980-angel---pazitel/

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com