Знаците, че той е влюбен във вас

24609
Знаците, че той е влюбен във вас
Снимка: iStock/Guliver

Разбира се ние жените си задаваме този въпрос, който ако не проучим няма как да разберем. Много често се питаме дали мъжа, с когото се срещаме, наистина е влюбен или просто си играе с нас. В същност няма как да разберете отговора на 100%. Дори и директно да го попитате пак не е гаранция, че ще ви каже истината. Един от най-трудните моменти за жената е именно да разгадае мислите на своя избраник. За щастие, има някои малки неща в поведението му, които той няма как да скрие и ще го издадат веднага, ако наистина е влюбен. Запознайте се с факти и действия, които ще ви подскажат, че той вече е хлътнал до уши по вас.

Усмивката

Седмичен хороскоп за 22-28 януари

Овен Новата седмица ще изиска от вас повече постоянство и дисциплина в служебно отношение. В личен план няма да са ви излишни и такива...

Ако искате да разберете дали той е влюбен във вас, обърнете внимание на усмивката му. Винаги се познава погледа и усмивката на влюбения мъж. Ако си поставите за цел да го следите при следващата среща ще видите как усмивката му и излъчването му грейват, когато ви види. Имайте в предвид, че при мъжете усмивката е рядкост.

Очите

Ако мъжа, когото сте избрали, не е от тези, които се усмихват, то можете да разберете дали е влюбен във вас по начина, по който ви гледа. Търсейки често погледа ви, това със сигурност е знак, че има интерес към вас и не сте му безразлична.

Търси близостта ви

5 неща, които гарантират, че той не ви харесва

Има моменти, в които ви се иска да влезете в главата на желания мъж и да разберете какво наиситна се случва там. Той ви дава разнопосоч...

Това, че иска да е около вас, означава, че компанията ви е приятна за него, а в някои случаи дори да си мълчите му е достатъчно. Елементарна прегръдка може да ви покаже истинските му и искрени чувства и намерения към вас.

Прави ви комплименти постоянно

Разбира се комплиментите и уважението са положителен фактор, който спокойно ви подсказва, че не сте сгрешили в избора си. Когато един мъж показва истинско уважение и постоянно ви прави комплименти, то е напълно ясно, че интереса му към вас не е приятелски.

Това са само част от признаците, които показват, че мъжа с когото излизате има чувства към вас. Ако ги забележите, то можете спокойно да си отдъхнете и да се наслаждавате на времето, което прекарвате с него.

Януарско освежаване

Навярно вече ти е омръзнало от безкрайното празнуване и висене на/около/под маса, което започва някъде около 20-и декември, продължава ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

7 съвета, които можете да следвате, за да запазите яйцата си свежи дълго време

Как да варим яйцата, за да се белят най-лесно

10 предмета у дома, които пречат на рутера

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?
Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Обидите са част от т.нар. агресивна комуникация според популярния психиатър Жак Лакан. Не знаем дали фактът, че се коментират и дефинират от психиатър...