Знаете ли кой е най-големият МОЛ в София?

123530
Знаете ли кой е най-големият МОЛ в София?
Снимка: iStock

Най-големият МОЛ в София е открит преди почти 10 години – през 2013 година. Разположен близо до богати жилищни квартали, той е място не само за търговия и пазаруване, но и за забавления, предлагайки на посетителите разнообразие от заведения, кино, боулинг, спортни занимания, йога, фитнес, СПА център и голяма открита тераса. Знаете ли кой е най-големият МОЛ в София, който визираме?

Paradise Centеr – модерният лайфстайл център в сърцето на България, който впечатлява с разнообразието от предлагани брандове и места за развлечение, с архитектурата си и с интериорния си дизайн. Проектът е уникален за страната ни и е най-мащабният проект от своя клас у нас. Площта му от цели 80 000 кв.км, отдавана под наем, и разгърната площ от внушителните 208 000 хил. кв.м. правят Paradise Centеr отговор на въпроса кой е най-големият МОЛ в София.

Paradise Centеr – същността на столицата

Открили кой е най-големият МОЛ в България, вероятно се чудите и кой е най-популярният. Това отново е Paradise Centеr по последни данни от 2021 година чрез онлайн проучване на нагласите на населението към модерните търговски центрове в София. Фактът, че потребителите са посочили именно този МОЛ като свой фаворит, не е учудващ, предвид разнообразието от търговски марки, заведения и забавления, които предлага, съобразени с всеки вкус и възраст. Качествените и модерни материали създават усещането за лукс, а големият брой паркоместа – почти 2000 – и разположението на комуникационно място с метростанция и три главни транспортни артерии правят МОЛ-а леснодостъпен. Рaradise Center отразява същността на София – модерна, динамична, зелена, съхраняваща уюта на традиционната градска среда. Гледката към Витоша създава зеления облик на МОЛ-а, а фонтани и гейзери в самата сграда създават усещане за досег с природата.

Paradise Centеr – забавления и за децата

Почти всеки, който се интересува кой е най-големият МОЛ в София, се вълнува и какви забавления предлага за децата. В Paradise Centеr най-малките посетители ще се насладят на стени за катерене, парк с батути и плейграунд обекти с дигитални и интерактивни игри.

Кои са другите големи МОЛ-ове в столицата ни?

Освен въпросът кой е най-големият МОЛ в София, гостите и жителите на града се вълнуват и кои са другите големи МОЛ-ове, които предлагат шопинг, вкусна храна и забавления под един покрив. Едни от най-големите МОЛ-ове в София са:

София Ринг Мол – с почти 70 000 кв.км площ,

The Mall – 66 хил. кв. м площи, разпределени на над и под земята,

Сердика Център – с площ от 51 000 кв. м.

Общото между тези МОЛ-ове е не само задоволяването и на най-капризния вкус, предложения и забавления за всички възрасти, но и фактът, че тези МОЛ-ове са не само едни от най-големите в София, но и са сред най-големите в България.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Любовна магия в действие: Как да разберете, че на съпруга ви е направена любовна магия

11 стъпки как да спрете да тежите на врата на съпруга си и да започнете да „правите пари“

7 твои маниера, които оставят ужасно първо впечатление след разговор

Вредно ли е да се пие чай непосредствено след хранене?

Освен агне: Какво друго трябва да се яде на Гергьовден?

Как се пише: полилей или полюлей?

Защо задължително се яде агне на Гергьовден?

С какви размери е бил най-големият динозавър?

Кога се боядисват яйца за Великден 2024?

Как да си направим мицел за печурки?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com