Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Зодии, които ще прекарат ужасно Новогодишната нощ

27 декември 2020, 11:16 часа

Вероятно вече броите часовете до края на напрегнатата 2020 година. След броени дни ще отбележим настъпването на Нова година. Но според астролозите две зодии ще прекарат ужасно новогодишната нощ и ще бъдат безкрайно разочаровани. Ето кои са те.

Дева

Плановете на Девите за тази Нова година са свързани с голяма веселба. Те копнеят за забава в голяма компания. Но невинаги в живота всичко се случва така, както ние искаме и точно това ще се случи с Девите тази Нова година.

Факт е, че много от плановете им се са провалили. В момента те просто нямат идея как ще прекарат празника.

Нова година винаги е била нещо запомнящо се за Девите. Новогодишната забава е това, което те чакат цяла зима. Затова за Девите винаги е важно да отпразнуват този празник незабравимо, но този път ще всичко ще е коренно различно. Следователно в очите на винаги планиращите Деви, Нова година ще изглежда просто ужасна.

Телец

Телецът никога не се е отнасял към този празник като към нещо специално и никога не е имал новогодишно настроение. Обикновено представителите на този знак не желаят дори да украсят елхата и дома си.

Но тази година няма да имат настроение да опаковат красиво подаръците. За тях ще бъде изключително трудно да се преструват, че харесват начина, по който ще посрещнат Нова година.

Ето защо не е изненадващо, че Телецът дори няма да се опита да направи нещо запомнящо се за себе си. Единственото нещо, което ще му донесе радост, е настъпващият уикенд и това, че няма да му се налага да ходи на работа.

Новогодишната нощ ще е последното нещо в съзнанието на Телеца заради, това което ще му се случи в последните дни на 2020 година.

Таня Станоева
Таня Станоева Отговорен редактор
Новините днес