X
 
 

Зодиите, които са луди по "Свети Валентин"

4792 0
Зодиите, които са луди по "Свети Валентин"
Снимка: iStock/Guliver
Ако сте от хората, които обожават деня на влюбените, то най-вероятно започвате да се подготвяте за празника седмици преди самия ден, нали?

А коя е вашата зодия?

Тези 4 зодии са ОБСЕБЕНИ от Св. Валентин

Ако сте от романтиците, които започват да се запасяват с ароматни срещи и шоколадови сърчица месец преди празника на влюбените, може би...

Астрологията ни казва, че има няколко зодиакални знака, които просто обожават Св Валентин. За тях той е страхотен начин да покажат чувствата си на любимите си хора. Ето кои са тези зодии:

Овен

Овенът не се нуждае от специални обяснения в любов и нямат нужда партньора им да прави някакви грандиозни планове. Но изненадата за един Овен е един от начините да го накарате да се разтопи на Свети Валентин. Ако направите нещо голямо и смело, за да изненадате един Овен, наистина ще го впечатлите. Неочакваните подаръци са един от най-добрите начини да ги спечелите.

Телец

Турция изнася 60 милиона рози за Свети Валентин

Турските производители на цветя до момента са изнесли 60 милиона рози в 50 страни - включително Холандия, Великобритания, Германия и Ук...

Тъй като Телец е водещ владетел на удоволствието в зодиака, те са склонни да направят Деня на влюбените най-страстния и романтичен ден, като използват всичко, по всякакъв начин, за да накарат партньора си да се почувства обичан. Всичко, което е романтично и глезещо, е добре дошло за Телеца. Той ще го използва за деня на влюбените, за да направи всичко по най-добрия начин.

Рак

Раците не винаги са най-изразителният знак, особено що се отнася до романтичните чувства. Луната ще свети в сектора на романтиката им на Свети Валентин, така че те ще се чувстват силно вдъхновени и мотивирани да направят всичко възможно, за да накарат партньора им да се почувства обичан.

Лъв

Колко може да ви струва Св. Валентин тази година

Ежедневно безброй хора по света засипват своите близки с картички, цветя, шоколади и други подобни екстравагантни подаръци. Но има един...

Лъвът е един от най-изразителните знаци в зодиака, така че не е изненада, че са привлечени към празник, който насърчава тяхната изява и им дава възможност да бъдат и в светлината на прожекторите. Много вероятно е да купят най-голямото плюшено мече на рафта или да се насладят на най-изненадващия или романтичен жест. Всичко, което ще им помогне да блеснат с креативност и романтика е добре дошло.

Actualno.com

Етикети:

Последно в Актуално