Зодията на кучето отговаря много точно на характера му

10117
Зодията на кучето отговаря много точно на характера му
Снимка: iStock

Все повече хора се интересуват от това какво предричат звездите за тях, но нещата не се свеждат само до човешката същност – зодията на вашия домашен любимец съюо може да разкрие много за поведението и характера му. Прочетете в следващите редове отговаря ли написаното за зодията на вашето куче:

Овен

Кучетата под знака на Овена обичат приключенията и забавленията. В тяхното поведение забелязваме, че обичат да преследват други животни – птици, катерици и т.н. Те не се отказват, докато не получат нещо – дали играчката си, или някое друго лакомство – резултатът трябва да е в тяхна полза. Възможно е да проявят агресия към хора, които не им вдъхват доверие.

Телец

Кучетата Телец, за разлика от хората с тази зодия, не обичат дългите разходки и са мързеливи. Те са много лакоми и капризни относно климата – не обичат твърде студено или топло време и предпочитат в тези ситуации да не излизат от зоната си на комфорт.

Близнаци

Близнаците са едни от най-очарователните любимци, но пък често проявяват капризите си, както и менят настроенията си за секунди.

Рак

Домашните любимци с тази зодия обичат да бъдат милвани, обичат да се сгушват в стопаните си и са много предани. Те са много подходящи за кучета „водач“.

Лъв

Знаете ли защо кучетата ближат ръцете и краката ви?

Задавали ли сте си някога въпроса защо вашето куче непрекъснато ближе ръцете и краката ви? Имате ли представа какво всъщност може да оз...

Кучетата Лъвове са много храбри любимци, които без да се замислят се впускат в бой и пазят стопаните си. Имат нужда постоянно да има хора покрай тях, а откажете ли им любимото лакомство – няма да ви оставят с часове, докато не го получат.

Дева

Девите са послушни любимци, лесно се дресират и избягват да правят пакости. Те пазят чистота и са спокойни.

Везни

Везните също са спокойни, послушни и предани любимци, но стават изключително ревниви, ако покрай стопанина им се появи друго животно.

Най-харесваните имена на мъжки кучета

Избирането на име на домашния ни любимец е почти толкова важно, колкото и изборът на име за дете. Когато търсим подходящо име на своя л...

Скорпион

Скорпионите са изключително лоялни, умни и предани. Подобно на Везните – стават изключително ревниви и пазят стопанина си само за себе си.

Стрелец

Стрелците са свободолюбиви кучета, които обаче спокойно може да разхпждате без каишка, защото няма да избягат от своя стопанин. Изключително любопитни са и наблюдават дълго всичко покрай тях.

Козирог

9 интересни факта за кучетата, които вероятно не сте знаели!

Ако сте опитен собственик на куче, вероятно вече знаете често срещаните факти, например, че те живеят рамо до рамо с човека от хиляди г...

Козирозите са подредени и послушни любимци, които обаче не се разбират лесно с останалите животни – препоръчваме ви по-често да ги събирате с други кучета, за да се социализират.

Водолей

Водолеите не могат да се дресират лесно и правят каквото им скимне, но когато видят, че сте заети – ви оставят, докато самите вие не им обърнете внимание. Уважават стопаните си.

Риби

Кучетата Риби са много социални и обичат да се милват във всеки, затова е и много лесно да бъдат откраднати. Те се разбират отлично и с други животни, дори под един покрив.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Тези 3 цвята никога не трябва да се използват за боядисване на яйца за Великден

В коя държава е най-голямо пристанище в Европа

Не хвърляйте старото великденско яйце - ето за какво се ползва

Тези 6 храни съкращават живота

Как трябва да се грижи за себе си жена след 35 години, за да запази младостта си

Може ли тази толкова известна добавка да ни помогне да отслабнем?

След Цветница започва най-тъжната седмица за християните

Само в кои 2 дни може да се боядисват яйцата за Великден

Как е най-добре да се пържат мекиците от готово тесто?

Как се нарича страхът от открити пространства – и как се лекува?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com