Звездите за него – мъжът Риби

4357
Звездите за него – мъжът Риби
Снимка: iStock/Guliver

Мъжът Риби е емоционален, страстен, подвижен и...напълно непредсказуем. Разкъсван е постоянно от всякакви вътрешни противоречия, и колко и странно да ви звучи, той с удоволствие ще направи  напълно о противоположни едни на други неща, като стане едновременно.

Благодарение на своята вродена емпатия, мъжът Риба е истински магнит за околните. Иска да вижда хората такива, каквито те самите искат да са видени, а не такива, каквито всъщност са. Или казано по-накратко - сложил си е розовите очила и не мисля да ги сваля.

Какво прави жената Риби толкова специална

Жените, родени под знака на Риби, са склонни да бъдат непретенциозни и безкористни, така че лесно можете да пропуснете интензивността н...

Мъжът от този зодиакален знак има изразена слабост към чувствените жени, особено ако в леглото те искат да доминират. Мъжът Риби има слабост към чувствените жени, особено ако в допълнение към сексуалността си, те демонстрират и желание да доминират.

Природните му склонности към архитектурата отдавна са известни - особено добре му се отдава да изгражда пясъчни замъци и въздушни кули...а любимото му занимание е да си полегне на мекото диванче и да се замечтае за идеалната любов.

За да бъде щастлив, той се нуждае само от "пълния комплект", които се състои от дълги романтични разходки под лунна светлина, букети от рози, признания в стихове, чувство за сигурност и морално удовлетворение.

За мъжът Риба секса е като митичния Граал, който той ще получи от своята принцеси след продължителни и нейни ухажвания, драми и тежки изпитания на нейната нервна система, в частност - става дума за търпението и. Въобще не трябва да си мислите, че един съвременен рицар е застанал пред вас - не може и да става дума за никаква вярност, колкото и той да се опитва да внушава това. Крайно труден е животът с човек, който ви напомня за оживял ветропоказател. Към всяка мъничка промяна на настроението му, ще ви се налага да сте отзивчиви, а най-важното е да го накарате, да възприеме вашата особа като идеал и символ на стабилност.

4 истини за представителите на зодия Риби

Рибите безспорно са една от най-обичаните зодии. Тези хора, макар и странни по своему, са изключително състрадателни и винаги са в гото...

Със сигурност той е творческа личност със необикновени способности, но да се омъжи за него жена е все едно, тя да се подпише публично, като удостовери своя мазохизъм. 

Рибата е мъж, с много ясно изразена индивидуалност. Той ненавижда работа в екип, а най-добре да си го кажем по-директно...направо си е мързеливичък. Ако е възможно да има невероятно гениален и необикновен начин за решаването на много сложен проблем, мъжът Риба със сигурност ще открие този начин, благодарение на своята ленивост и желанието му да приключи с тази досадна пречка колкото е възможно по-бързо.

Мъжете Риби имат представители в най-различни творчески професии. Но въпреки това, често се случва да не им стига практическото мислене, организаторски подход и амбиция, който са му крайно необходими, ако иска да постигне нещо по-сериозно.

По същността си, мъжът Риба на помня много не на рибка, а може би по-скоро на гъбка - при него не съществуват лични убеждения. Ако бъде обграден предимно с позитивни хора, той е склонен да попие техните позитиви. Но ако се случи така, че да се каже в компанията на алкохолици например - няма да се забави дълго време да последва техния "светъл" пример. 

5 отрицателни черти на зодия Риби

С идването на месец март влизаме в зодия Риби. В тази статия сме подготвили пет отрицателни черти на представителите на зодията. Не се ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Най-разтърсващата притча за прошката

Стихотворение за 25 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Това се случва с тялото ви, ако пиете мляко преди сън

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

10 съвета, които ще ви помогнат да поддържате свеж и приятно ухаещ дом

Съсипват я: 7 неща, които убиват вашата боядисана коса ден след ден

Как се е празнувала Цветница в миналото?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Най-разтърсващата притча за прошката
Най-разтърсващата притча за прошката

Живял един човек. Животът му бил обикновен, като на всички хора – в него имало и хубаво, и лошо. Дошъл последният му час и човекът напуснал...