Български награди за уеб стартира 6-то издание, с изцяло нова визия

15804
Български награди за уеб стартира 6-то издание, с изцяло нова визия
Снимка: Thinkstock

Най-очаквания Конкурс за уеб проекти в областта на дизайна, разработката и онлайн комуникацията официално стартира. За шеста поредна година, „Български награди за уеб“ ще обедини най-атрактивните и иновативни проекти създадени от българския уеб бранш.

В рамките на периода 15 Април до 02 юни, организаторите очакват всички уеб студиа, дигитални агенции, рекламни агенции и създатели на уеб приложения, да регистрират своите приложения и участват в надпреварата за призовете.

Шестото издание на Конкурса е с изцяло нов облик. Конкурсът „Български награди за уеб“ стартира с нова графична визия, нов уеб сайт www.webawards.bg , обновени категории, нов състав на жури.Въведени са критерии и тежести в оценяването на проектите.

16 сценария за срещата ни с извънземните измислиха деца от Бургас

15 третокласници от началното базово училище "Михаил Лъкатник" в Бургас изпратиха 16 творби за конкурса на Actualno.com "На Земята идва...

Каним всички, които искат да измерят своите уеб проекти и кампании, всички, които искат да станат част от най-авторитетния конкурс у нас, да подкрепят събитието като направят регистрация в него или подпомогнат комуникацията му.

Рекламни банери за конкурса, могат да бъдат изтеглени от тук: http://tinyurl.com/plptmlj

Български награди за уеб се организира за шеста поредна година от Българска уеб асоциация. Конкурсът има за цел да развива и поощрява най-добрите уеб проекти създадени от българския дигитален бранш.

Очаквайте скоро горещи новини около състава на журито, което ще оценява регистрираните проекти!

Търсят се средства за участие на български ученици в конкурс в Италия

Четирима ученици от Националната гимназия за древни езици и култури (НГДЕК) са класирани за участие в международен конкурс. За да имат ...

Конкурсът „Български награди за уеб 2016“ се провежда подкрепата на:

Официален спонсор - СуперХостинг.бг

Основни медийни партньори: NetInfo Company, VBox7.com

Медийни партньори: Vesti, Novanews, Dariknews, DarikFinance, Actualno.com, BGreklama.bg, , Капитал, Дневник, Investor, Expert.bg, NewTrend, SocialEvo, eTimes.bg.

Срокът за участие в BAPRA Bright Awards 2014 се удължава до 3 април

Българска асоциация на ПР агенциите (БАПРА) удължава крайния срок за подаване на заявки за участие в петото юбилейно издание на престиж...

Партньори: Асоциация Телекомуникации, Българска асоциация на рекламодателите, БАСКОМ, Фондация БГ Сайт, ESI Center Eastern Europe, IABulgaria, ИКТ Клъстер, Национален съвет по саморегулация в рекламата, Българска асоциация на комуникационните агенции.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Икономика