Известните марки „Магнито” и „Рококо” ще бъдат представени на Franchsing Expo

14416
Известните марки „Магнито” и „Рококо” ще бъдат представени на Franchsing Expo

Толкова сме свикнали да използваме чуждици в ежедневието си, че понякога забравяме истинското им значение. Какво точно например значи франчайзинг? Това е най-сполучливият начин да започнеш гарантиран бизнес без необходимостта от огромен първоначален капитал за инвестиция и е утвърден модел с възможност за бърз растеж. Франчайзингът се характеризира с познание, опит и предприемачески дух – все неща, нужни за един успешен проект.

Повече за уникалната възможност да станете независими можете да научите на форума Franchsing Expo. Там ще блеснат известните марки „Магнито” и „Рококо”, които ще бъдат представени от собствениците на франчайза Евгени Зумпалов и Росица Андреева.

Коя е твоята нова бизнес идея – Franchising Expo 2014

Франчайзинг бизнесът в България се събира в НДК на 16 и 17 Май. Зам.-министърът на икономиката и енергетиката Анна Янева ще открие бизн...

„Известните брандове са още по-достъпни за всеки, който иска да стартира собствен бизнес с малка инвестиция и значително по-големи реализирани печалби спрямо бързите закуски”, казват Зумпалов и Андреева. Дори след като продажбата е осъществена, собствениците продължават да помагат на новите си парньори.

Форумът Franchising Expo ще се проведе на 16 и 17 май в НДК. В неговото пето издание участие ще вземат 70 международни и български изложители и над 3000 посетители.

По традиция Franchising Expo 2014 ще бъде съпроводено от конференцията „Нови бизнес идеи”, в която ще участват световни франчайз специалисти и техни български колеги, които ще споделят опита си и ще ни дадат ценни съвети как да ставаме по-успешни.

През 2012 г. изложението привлече над 60 бранда от България и чужбина и повече от 3000 потенциални франчайзополучатели. Сред изложителите бяха компании като Subway, Еврофутбол, Дон Домат, Моят Магазин, Адрес, Internetreklama.bg, Мания, Рефан, Bonduelle и много други.

Предприемачеството - алтернатива на емигрантството

Все повече млади хора избират да стартират бизнес в България, вместо да търсят реализация в чужбина. Предприемачеството се е превъ...

Franchising Expo е едно от най-важните и престижни събития за привличане на франчайз партньори и развиване на франчайз бизнес в България. За четиригодишната си история изложението се превърна в трамплин на десетки успешни проекти за франчайз.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Икономика