Love is the key с eMAG

1480
Love is the key с eMAG
Снимка: Emag

И тази година сърцето с катинари на eMAG ще даде възможност на столичани и гостите на града да добавят романтика за празника на любовта. Между 11 и 14 февруари, на булевард „Витоша“, до паметника на Алеко Константинов, ни очаква специалната инсталация на онлайн ритейлъра Love is the key. През четирите дни, от 11 до 22 часа, всички желаещи могат да закачат свой катинар на голямото eMAG сърце, персонализирайки го с инициали, и така да станат част от популярната по цял свят символика за влюбени.

А това съвсем не е всичко – защото няма такова нещо като прекалено много романтика, и от eMAG отлично го знаят. Ако се снимаш със сърцето и своето обяснение в любов и споделиш в Instagram с #eMAGMoments, участваш в игра за 14 ваучера за пазаруване от онлайн платформата на стойност 50 лв., които ще бъдат изтеглени на томболен принцип. За онези, които искат да покажат, че са готови да посрещнат любовта в живота си, е другата игра на инсталацията. В нея можеш да се опиташ да отключиш един от катинарите на eMAG, избирайки от няколко ключа – ако успееш, участваш в игра за един от 50 ваучера на стойност 20 лв., които също ще бъдат разпределени на томболен принцип. Пълните правила на двете игри са на този линк.

На инсталацията ще се подаряват и тематични стикери с вдъхновяващи послания, които да ни напомнят дълго, че любовта е ключът към всичко.

А за тези, които все още не са избрали подарък за половинката или за себе си, на помощ идва селекцията на eMAG с идеи за празника.  

За eMAG:

Основана през 2001 г. в Румъния, eMAG е водеща платформа за онлайн търговия на дребно с дъщерни дружества в България и Унгария. В продължение на над 20 години компанията постоянно инвестира в услуги, базирани на технологии, които помагат на клиентите да спестят време и пари.

На платформата на eMAG в България се предлагат повече от 2 250 000 артикула от различни категории, включително смартфони, джаджи, телевизори, лаптопи, домакински уреди, продукти за бебета и играчки, стоки за дома и градината, за красота и лична грижа, за автомобила, мода и спорт; над 250 000 от продуктите на платформата се предлагат от eMAG и над 2 000 000 от над 5000 Marketplace търговци. eMAG.bg е шопинг дестинация, предлагаща удобно пазаруване чрез възможност за доставка до над 3000 точки за получаване (куриерски офиси, клоновете на Български пощи, пощенски автомати),  с множество опции за плащане (онлайн, потребителски кредит, наложен платеж) и удобно мобилно приложение. www.emag.bg

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com