Поредицата "Успехите на българските марки" продължава с нов семинар през юни

14084
Поредицата "Успехите на българските марки" продължава с нов семинар през юни

„Как да изградим идентичност на марка?” е следващото събитие от поредицата работни срещи, което ще се проведе на 10.06.2014 г. (вторник) в зала „Европа” на „Новотел София”.

„Успехите на българските марки” е единствената маркетинг поредица, която е изцяло подчинена на темата за печелившите български брандове и бизнес модели, които се базират на иновативни подходи и разбиране на българския пазар и потребител.

Маркетинг специалистите, които посетят семинара, ще разберат как да изградят разпознаваема идентичност и да приложат творческите идеи на практика, защо марките с изградена идентичност имат по-добра репутация в онлайн пространството и как се управлява поведението на бранда при комуникацията му с потребителите във всички точки на контакт.

Събитията от поредицата имат за цел да подпомогнат развитието на бизнеса в България като предоставят качествени и задълбочени сесии на високо професионално ниво, с едни от най-добрите експерти и предприемачи в страната.

Програмата на семинара фокусира вниманието върху теми, свързани с позиционирането на бранда и отражението му върху корпоративната идентичност, визуалните елементи и присъствието на марката в онлайн пространството.

Участниците, посетили последното събитие, оценяват високо качеството на практическите знания, придобити по време на презентациите и споделят положителните си впечатления от компетентността на лекторите, които чрез реални примери разкриват неподозирани възможности за изграждането на успешни български марки.

"Успехите на българските марки" представя гледните точки на големи експерти

Следващото събитие от поредица семинари и работни срещи ще се проведе на 18.02.2014 г (вторник) в зала „Европа” на „Н...

„Семинарът беше много полезен за хора предприемачи, които развиват собствен бизнес и налагат своя марка”, сподели Евгения Георгиева, управител на компания в сферата на човешките ресурси.

„Семинарът беше изчерпателен, удовлетворяващ, динамичен, интерактивен, вдъхновяващ, а лекторите пълни с креативни идеи и подходи, което от своя страна генерира още повече идеи за реализация”, е мнението, споделено от Полина Георгиева, бранд мениджър в компания от хранителната индустрия.

Консултантска фирма „Пауър Бранд”, организатор на поредицата, призовава специалистите, които се регистрират за участие в събитието да вземат със себе си своя таблет, лаптоп или телефон и да не използват хартиени материали по време на семинара.

„Хиляди дървета загиват ежедневно заради огромните количества хартия, разхищавани от хората. Не си струва в ерата на дигиталните комуникации да се изразходват безотговорно ограничените ресурси на Земята. Решихме с това събитие да поставим началото на поредица от семинари без използването на хартия.”, споделят организаторите.

Специализираната поредица „Успехите на българските марки” е насочена към маркетинг и бранд мениджъри, експерти в изграждането и развитието на търговски марки, мениджъри на малки, средни и големи компании, предприемачи, на които им предстои изграждане на нова марка, бизнес консултанти и PR експерти.

Любен Белов: Българите трябва да бъдат учени от малки да мислят като предприемачи

На 18 февруари тази година в зала „Европа” на „Новотел София” ще се проведе семинар на тема „Успешни стра...

Ранната регистрация за семинара е отворена и всички, които имат интерес към събитието, може да заявят своето участие с отстъпка на www.powerbrand.bg/seminars

За консултантска фирма „Пауър Бранд”

„Пауър Бранд” е агенция за маркетинг обслужване, с опитен екип от специалисти, които разбират потребителя и спецификата на българския пазар. Компанията работи в индустрии като телекомуникации, бързооборотни стоки, фармация и др.

„Пауър Бранд” има фокус върху създаването и съживяването на брандовете и подпомага много български фирми в изграждането им. Фирмата си партнира с водещи маркетинг консултантски компании в света и популярни международни експерти с многогодишен опит и доказани успехи.

„Пауър Бранд” стои зад организацията и провеждането на две от най-мащабните събития в областта на търговските марки през 2013 година: уъркшоп с голямото име в брандинга Марти Ноймаер, автор на международните бестселъри “The Brand Gap” и „ZAG” и маркетинг семинар с Майкъл Питиг, директор бизнес развитие в глобалната консултантска фирма „Interbrand”.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Икономика