Разнообразие от фермерски вкусове в Lidl

1636
Разнообразие от фермерски вкусове в Lidl
Снимка: Лидл

За осми пореден път разнообразие от фермерски вкусове ще зарадва клиентите на Lidl. Тази събота и неделя магазинът на веригата на бул. „Ген.Скобелев“ 62 А (Руски паметник) ще бъде домакин на традиционния фермерски пазар, с който компанията продължава подкрепата си за малките регионални производители.

На паркинга на магазина, от 10:00 до 18:00, посетителите ще открият богато разнообразие от млечни и месни продукти на „Катарино“, „Гигински манастир“ и на „Вино и мезе“. Свежи сезонни плодове и зеленчуци и различни вкусове сладка ще предложат „Таткова градина“ от Сливенско и „Фиго фрут“. Подправки от„Луда Яна“, чай и билки от „Алина“ и „Клопатар“, мед от производителите Мария Петрова и Петър Иванов, сокове и нектари от „Венец“, ядки и дори био боб от земеделския производител Димитър Петров ще бъдат част от останалите фермерски предложения.

Lidl Plus е най-сваляното приложение у нас в App Store и Google Play

Още от първата седмица на Lidl Plus в App Store и Google Play, приложението стана най-сваляното и в двата водещи онлайн магазина за моб...

Събитието ще постави финал на поредицата фермерски пазари, които Лидл България организира през годината в подкрепа на регионалните производители. Инициативата даде възможност за реализация на продукцията на над 100 малки земеделски производители.

Както и досега, фермерският пазар ще се проведе при спазване на всички необходими мерки срещу COVID-19. Технически организатор е „Фармхопинг“ – онлайн фермерски пазар с над 100 ферми, произвеждащи чиста продукция, която е достъпна за хората от града през онлайн платформа.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com