Синдиците на КТБ пуснаха търгове като за Коледа с имуществото на банката

4427
Синдиците на КТБ пуснаха търгове като за Коледа с имуществото на банката
Снимка: БГНЕС

Синдиците на фалиралата Корпоративна търговска банка (КТБ) са пуснали над 40 търга, на които се предлага имуществото на банката.

В "предколедната разпродажба" се вижда, че на изненадващо ниски цени се предлагат имоти, вещи, автомобили и вземания.

Прокурор: Пеевски не е обвиняем за КТБ? Путин и Обама също не са!

В обвинителния акт по КТБ няма Пеевски, но ги няма и Путин и Обама. По време на разследването не са установени неща, свързани с господи...

Припомняме, че вчера (13 декември) делото за източването на КТБ, по което обвиняеми са 18 души начело с Цветан Василев, очаквано не започна в Специализирания наказателен съд.

Над 40 търга са обявени от Синдиците на КТБ Кристи Маринова и Ангел Донов, а цените са в абсолютен унисон с обявените по магазините коледните разпродажби. От обявите се вижда, че за фрапиращо ниски цени се разпродават имоти, автомобили, вещи и вземания.

За утре (15 декември), например, е насрочен търг за имот на столичния бул. "Тодор Александров", в който се е помещавал клон на банката. Обявената цена е 318 939 евро, т.е. 434 евро/кв.м., която определено прави впечатление, тъй като имотът в центъра на София и е основно ремонтиран и оборудван за банков офис.

Също за утре има и търг за банков офис и 2 броя паркоместа в гр. Плевен, ул. „Димитър Константинов” №27, заедно с движими вещи – 116 бр. мебели и ел. уреди – бюра, шкафове, гардероби, каса, банкомат и др, собственост на КТБ.

Дълго чаканият старт на делото "КТБ" се провали

Процесуални пречки спънаха старта на делото за аферата "КТБ", предаде репортер на Actualno.com. Делото се гледа под номер 2209/2017, а ...

Търгуват се още 25 кредитни експозиции и 3 автомобила. Синдиците на КТБ са пуснали на търг и 2 167 книги, собственост на банката.

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Икономика