Зимните курорти свалят цените

3502
Зимните курорти свалят цените
Снимка: pamporovo.me

90 процента заетост прогнозират за празничните дни хотелиерите в родопския курорт Пампорово. Веднага след мартенските празници пък започва традиционното намаление на нощувките, като цените падат с близо 30 процента спрямо сезона, съобщава БНР.

От днес има и бонуси за скиорите. Някои от по-големите хотели в Пампорово имат специални отстъпки за гостите си. Условията за ски в курорта са добри и пистите могат да поемат допълнително туристи от други курорти. Общо 8 са отворените писти и всички лифтове и съоръжения, които ще работят на пълен капацитет.

Пампорово започна проучвания на минерални извори

Проучвания на извори с минерална вода са започнали в Пампорово и околностите му, съобщи изпълнителният директор на „Пампорово&ldq...

От началото на този месец целодневната карта за лифта е с удължено работно време, което е съобразено с атмосферните условия и с желанието на туристите за ранно спускане по пистите. Ски-зоната в курорта ще бъде отворена рано сутринта, като всички закупили целодневна лифт-карта ще получат бонус - един час допълнително сутрешно каране.

Новата карта влиза в сила от днес 02.03 по повод националния празник на България. Цените на лифт-картите, към момента, се запазват без промяна, като в средата на месеца се очаква те да бъдат намалени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Икономика