Цялостната програма по Инвестиции и лични финанси стартира на 18 април

2078
Цялостната програма по Инвестиции и лични финанси стартира на 18 април
Снимка: Finance Academy

На 18 април Finance Academy отново ще предостави най-актуалните и значими знания от света на инвестициите по достъпен и иновативен начин. Програмата по Инвестиции и лични финанси  стартира с формат, комбиниращ теория и практика. Всяко от заданията в рамките на обучението е подходящо както за напълно начинаещи, така и за професионалисти с натрупан опит, които търсят допълнително развитие на уменията си. Курсовете са достъпни по всяко време онлайн, като само за година през обучението вече са преминали над 4000 души.

Целта на организацията е да помогне на всеки желаещ да научи повече за постигането на лични финансови цели, както и създаването на дългосрочно богатство. Участниците ще получат достъп до затворена общност от курсисти и съмишленици, в която могат да обменят идеи с инвеститори и предприемачи. Предвидени са и полезни безплатни ресурси за личен финансов анализ и изграждане на инвестиционни стратегии.

Част от темите в програмата, включват:

●      Лични финанси с Даниела Бобева, бивш вицепремиер на Република България и консултант на Световната банка;

●      Инвестиции в недвижими имоти с Борис Павлов, създател на Flatmanager, най-голямата компания за управление на краткосрочни наеми и инвестиционни имоти в България;

●      Инвестиции в криптовалути с Валентин Михов, блокчейн експерт, бивш главен технологичен директор на Santiment;

●      Инвестиции в акции с Георги Вулджев – финансов анализатор на CEEMarketWatch;

●      Практическо инвестиране (Изграждане и изпълнение на инвестиционно портфолио).

Към тазгодишното издание се присъединява и Елисавета Йосифова, експерт с над 25 години професионален опит в сферата на финансите и счетоводството, която ще води курс по Данъци и такси върху инвестиции за физически лица. Предстоят и много бонус модули, фокусирани върху най-горещите теми на 2022 г., сред които: “Инвестиции в ETF”, “Инвестиции в злато и благородни метали”, “P2P инвестиции”.

Всички курсисти ще имат възможност да научат повече за това как да постигнат финансова независимост чрез анализ на инвестиционни възможности и използване на разнообразни инструменти. Ще бъде засегната и темата за изграждане на личностно богатство, ще бъдат разгледани и стратегии за повишаване на стандарта на живот. Предвидени са демонстрации, разкриващи процеса на проучване, анализ и инвестиране в различни видове активи.

Можете да се запишете за програмата по Инвестиции и лични финанси до 18 април.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com