Платформата, която улеснява учителя, помага на родителя и забавлява ученика

2002
Платформата, която улеснява учителя, помага на родителя и забавлява ученика
Снимка: Klett

С пълна сила се задава нова учебна година, от която ни делят броени дни. С обратното броене до началото започваме да броим и новите предизвикателства пред учениците, новите задачи пред учителите, а също и новите провокации към родителите, породени от съвсем реалната възможност за още едно ново преминаване към дистанционно обучение.

Много се говори, коментира и написа за онлайн обучението през изминалата учебна година. Споделяха се различни гледни точки от ученици, учители, родители; разказаха се истории на успелите да овладеят този нов формат на обучение. Като цяло се оказа, че процесът на онлайн обучение не е особено харесван, нито забавен за голяма част хората, участващи в него. Но едно стана ясно - на всички участници в системата на дистанционното обучение им се наложи усвояване на нови знания и умения, както и промени в нагласите, и всичко следваше една посока и цел – да се отговори адекватно на нуждите на учениците.

Като особено ефективен онлайн инструмент в процеса на комуникацията родител-ученик-учител се намесиха дигиталните платформи, създадени не да заместят офлайн комуникацията, а да я допълнят. И стана ясно, че навлизането на дигиталните платформи определено подобрява общуването между учители, родители и ученици.

Дигиталните платформи бързо се превърнаха в конкурентна необходимост и в основата за създаване на нова стойност – интерактивност и лесен достъп за всички участници, и споделянето на обратна връзка за тяхната ефективност се превърна в основен критерий за съществуването им.

И ето че на прага на учебната година животът вече е немислим без добра и работеща дигитална платформа. Поставени сме пред избор – но как да изберем?

Ако насреща имаме платформа, която работи и за учители, и за ученици, и за родители, защо да не изберем нея? Платформа, която предлага възможност за провеждане на присъствено и дистанционно обучение, както и за самоподготовка? Точно такава е платформата iZZI, която улеснява учителя, помага на родителя и забавлява ученика. Дигиталната услуга, предоставена от Теленор, осигурява достъп на своите потребители до образователна платформа, полезна и забавна със своята интерактивност и ресурси.

Чрез iZZI до голямо разнообразие от ресурси достъп получават и учениците, и учителите. iZZI дава възможност дистанционното обучение да е забавно, самоподготовката да е в синхрон между възприемане на информация от текст, аудио и видео, и отделни визуални елементи. Отделно, платформата е интуитивна, предусеща специфичните нужди на всеки един учител и ученик.

В дигитална образователна услуга на издателство Клет България има и много интерактивни задачи и дигитални учебници, за да може ученето да стане толкова лесно и да изглежда сякаш е игра.  За своите потребители iZZI е следващо поколение образователна среда за по-лесно предаване на знания и по-увлекателно усвояване на учебния материал. Над 50 000 учебни ресурса има в образователната платформа, създадена от издателство Клет и сега достъпна през абонаментните планове на Теленор. При активация на план Интернет+ 16,99 получавате и неограничен достъп до платформата,  която предлага на учениците възможност да се потопят в света на интерактивното образование. Тарифният план за интернет от Теленор, предназначен специално за деца и ученици, включва и 20 000 национални MB, неограничени MB за платформата iZZI. А за да е още по-приятно, Теленор предлагат и специален пакет за 17,99 лв. на месец, който включва план Интернет+ 16,99 с достъп и неограничени МВ към iZZI и таблет PRESTIGIO Q PRO Grey или ALCATEL 3T 8 4G 2GB RAM.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ОБРАЗОВАНИЕ:

Ето кога ще са допълнителните матури

Популизъм или достъпно образование? Оставиха безплатното висше образование за следващия парламент

"Образованието е пътят": Денков с позиция за безплатното висше образование

Три наши ученички с медали от Европейската олимпиада по математика

Няма карантинирани класове заради коклюш: Говори образователният министър

Намаляват педагозите в детските градини

Официално: 2 май ще е неучебен ден за цяла България

Кабинетът отпусна милиони за образование на децата за пътна безопасност

МОН обмисля 2 май да е неучебен в цялата страна

Милиони за електромобили, микробуси и автобуси за училищата дава МОН

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com