X
 
 

Шест часа, прекарани зад чина, водят учениците до депресия

2155 1
Шест часа, прекарани зад чина, водят учениците до депресия
Снимка: Actualno.com / Елин Андреев
Достатъчни са шест часа, изкарани зад чина в седнало положение, за да развият тийнейджърите някаква форма на депресия, установиха учени, цитирани от в. "Метро".

Вестникът се позовава на проучване на специалисти от лондонския "Юнивърсити колидж". Те изследвали данните за 4257 подрастващи, чиито придвижвания били проследени с акселерометри в продължение на минимум 10 часа в денонощието.

Обучението по християнство привлича все повече деца в Стара Загора

Добрите практики в работата на групите по православно християнство в училищата и детските градини на територията на Старозагорска облас...

Поведението на участниците било отчетено на 12-, 14- и 16-годишна възраст. Те трябвало да отговорят и на въпроси, свързани със симптоми на депресия, като лошо настроение и липса на концентрация, информира Нова телевизия.

Actualno.com

Етикети:

  • Анонимен 1 Анонимен преди 1 седмица Профил на трол?
    АМА НЕ СА САМО 6 ЧАСА! Има и следобедни занятия - организиран отдих и спорт 2 часа; самоподготовка 2 часа; занимания по интереси 2 часа. До тук - 12 часа. А после следват и занятия по проекти, спортни секции, фолклорни ансамбли и каквото ти дойде още на ума за ученически занимания! И как учителите да направят всеки час интересен, като децата остават без въздух?