Банско ще бъде най-евтиният зимен курорт за британците

4802
Банско ще бъде най-евтиният зимен курорт за британците

Българският ски курорт Банско ще бъде най-евтин в Европа за британците, като едноседмична ски ваканция, включваща наемане на ски учител и уроци, ще излезе на жителите на Острова 252 паунда, съобщава сайтът Cheapflights.co.uk, предаде БГНЕС.

Търсенето на ски ваканции от британците бавно намалява в последните години, тъй като високите цени за една седмица каране по склоновете на планините отблъскват туристите. Но високият курс на паунда в Европа ще направи зимната ваканция по-евтина тази година.

Данните показват, че британците, които изберат да прекарат ски ваканцията си в страни от еврозоната, ще получат с 6,6% повече за парите си, докато тези, които се насочат към България, ще имат увеличение със 7,5% на сумата в български лева, която могат да получат, спрямо същия период на миналата година.

Най-скъпият зимен курорт в Европа ще бъде Нендаз в Швейцария, където ваканцията ще струва средно 476 паунда. Курортът Кранска Гора в Словения предлага най-доброто качество в страните от еврозоната, следван от Елмау в Австрия и Ливино в Италия.

Редактор: Десислава Ушатова

Ръст на продажбите на недвижими имоти в Банско

Ръст на продажбите на недвижими имоти през летните месеци отчитат брокери в Банско. Това съобщи Мария Саева, консултант по продажбата н...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Икономика