X
 
 

Безработен в Москва „олекна“ с пет милиона рубли

3367 5
Безработен в Москва „олекна“ с пет милиона рубли
В североизточните райони на Москва нападатели задигнаха от безработен раницата му, в която имало почти пет милиона рубли, съобщават местни медии, цитирани от БГНЕС. 

Бандитите вероятно са имали информация що за „багаж“ има в раницата, поради което пръснали в лицето с неизвестно какъв за момента спрей и изчезнали с плячката.

Обраха касата на рекламна къща в Асеновград

Значителна сума пари е открадната от рекламна къща, разположена в квартал "Запад" в Асеновград. Сутринта при обекта е имало засилено по...

Всъщност в Москва безработните не рядко олекват с милиони, и то не един и два.

Миналата година по Коледа неизвестен извършител забърса 120 000 долара от раницата на пътник на метрото. При съставянето на протокола по случката, жертвата си казва, че е без работа.

Най-сериозния удар срещу човек с пари, но без работа, през миналата година е през януари. Тъкмо са приключили новогодишните тържества и 55-годишен руснак се оплаква, че от жилището му липсват 50 млн. рубли. По-голяма част той съхранявал във валута, така че крадецът задигнал 12 млн. рубли, 350 000 долара и 250 000 евро.Всъщност обирджията бил заловен почти светкавично – това била 25-годишна отзивчива хубавица, с която ограбеният се запознал преди три дена. След залавянето ѝ законните пари на безработния му били възстановени.

В Москва безработните не олекват само откъм пари. През миналата година от потенциални клиенти на трудовата борса били задигнати 24 скъпи коли на обща стойност 108,9 млн. рубли.

Обвиниха пловдивски полицаи в грабеж и рекет

Грабеж в особено големи размери са извършили мъже на 33 и 45 години, първият от които е бил полицай, става ясно от съобщение на Пловдив...

Actualno.com

Етикети:

 • Анонимен 3 Анонимен преди 7 месеца Профил на трол?
  Какви безработни само - не са като нашите и хамериканските!
 • Анонимен 3.1 Анонимен преди 7 месеца Профил на трол?
  Това няма и 140 000 лева. Нашите "безработни"(никъде не се говори за беден, нали?) са далеч по имотни!
  : 0 !
 • Анонимен 2 Анонимен преди 7 месеца Профил на трол?
  Не трябва ли да се прави съответна разлика между безработен и неработещ индивид ? Защото единият търси активно работа, предимно, за да придобие някакви доходи, а другия - в повечето случаи, няма желание да извършва такава дейност, именно защото разполага с конкретни доходи.
 • Анонимен 1 Анонимен преди 7 месеца Профил на трол?
  Ето това е Русия! Който не работи има милиони рубли, а който работи се гърчи от мизерия! Мизерията в Русия достигна 86% от населението - https ://ehorussia.com/new/node/18228
 • Анонимен 1.1 Анонимен преди 7 месеца Профил на трол?
  Деби, ходи скочи някъде от високо - ще направиш едно добро в жалкият си животец!
  : 2 !