Бременността на Кейт може да повлияе на референдума в Шотландия

23285
Бременността на Кейт може да повлияе на референдума в Шотландия
Снимка: Gettyimages

Херцогинята на Кеймбридж Катрин отмени няколко събития заради силно гадене. Припомняме ви, че преди 2 дни стана ясно, че херцогът и херцогинята на Кеймбридж очакват второто си дете. Информацията съобщиха от двореца Кенсингтън.

Съпругата на принц Уилям няма да присъства на церемонията по откриването на Invictus Games тази вечер, нито пък ще се появи на спортното събитие утре. Предстояща визита на херцогинята в Малта също е под въпрос, а решението дали ще пътува ще бъде взето скоро. Това се казва в изявление на двореца Кенсингтън, информира БГНЕС.

"Лего" поиска да не бъде замесвана в независимостта на Шотландия

Компанията "Лего" поиска от британското правителство да махне от агитационните материали против отделянето на Шотландия фигури на хор...

Говорител на кралското семейство потвърди, че Кейт страда от тежко гадене, каквото имаше и при първата си бременност с Джордж. Според британски медии херцогинята се е почувствала зле за първи път миналата седмица.

Появиха се и спекулации, че бременността на Кейт може да окаже влияние върху резултатите от референдума за независимостта на Шотландия. Въпреки проучванията, според които поддръжниците на независима Шотландия са се увеличили, кралица Елизабет II и кралското семейство все още се радват на симпатиите на шотландците. Това означава, че новината за появата на ново кралско бебе през април или май може да повлияе върху резултатите от референдума.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Европа