Daily Mirror: Ванга е предрекла "Ислямска държава"?

19350
Daily Mirror: Ванга е предрекла "Ислямска държава"?

Смята се, че сляпата пророчица Ванга е предрекла терористичните атаки от 11 септември и цунамито от 2004 г. в Суматра и може би е предрекла и появата на „Ислямска държава“.

Баба Ванга, българска ясновидка, е направила смразяващо предсказание, че ислямски екстремисти ще нахлуят в Европа през 2016 г., пише The Daily Mirror.

Предсказанията на Ванга за 2015 г. Сбъдват ли се?

Настъпи есента и краят на годината вече не е далеч. Всички сме чели стотици предсказания и всяка година се появяват нови и нови. Това с...

Тя е предсказала „велика мюсюлманска война“, която започва с Арабската пролет през 2010 г., ще се води в Сирия и ще приключи с установяването на халифат с център Рим през 2043 г. Ванга, починала на 85 години през 1996 г., е направила стотици предсказания и е известна като „Нострадамус на Балканите“.

Някои смятат, че е предрекла цунамито от 2004 г. в Суматра, предупреждавайки за „огромна вълна, която ще се стовари на голям бряг, покривайки хора и градове и всичко ще изчезне под водата“.

Сега се смята, че тя е предупредила и за „Ислямска държава“. Пророчицата е предрекла, че Европа ще спре да съществува до края на 2016 г. и континентът ще се превърне в пустиня.

Смята се, че Ванга още през 50-те години е предсказала глобалното затопляне: „Студените региони ще станат топли. Вулканите ще се събудят“. През 1989 г. Ванга е предупредила, че „американците ще бъдат нападнати от две стоманени птици“, визирайки нападенията от 11 септември. Също така тя е предрекла и че 44-ят президент на САЩ ще е от африкански произход. Този президент е Барак Обама.

Страховитите предсказания на Нострадамус за 2015 г.

Сайтът Mix Top 10 Lists публикува 10 пророчества на Нострадамус, разшифровани от експерти, че се отнасят за 2015 г. 1. Езиковите разли...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Европа