X
 
 

Двойка пингвини-гейове в Германия осиновиха яйце

Двойка пингвини-гейове в Германия, които се опитаха да излюпят камък, сега имат шанса да станат истински родители, съобщи АФП.

Наскоро служителите в Берлинския зоопарк дадоха на влюбената двойка яйце, което те бързо започнаха да мътят.

Яйцето идва от друга двойка, която през последните години „не се е разбирала на 100 процента и поради това често повреждала яйцата си“, разказа един от гледачите на пингвините Норберт Захмел.

Историята на пингвин, който хваща жена си с любовник, стана Twitter феномен (Видео)

Видео на National Geographic за ужасяващ и кървав бой между два пингвина - съпруг и любовник, се превърна в Twitter феномен, генерирайк...

Десетгодишните кралски пингвини Скипър и Пинг бяха „отличен“ избор като осиновители, добави той.

От зоопарка не знаят със сигурност дали яйцето е оплодено, но ако се излюпи, това ще бъде първото раждане на пингвин в зоопарка от повече от 20 години.

Еднополовата любов сред пингвините не е нищо ново, като за хомосексуално поведение сред вида се съобщава в зоологическите градини и в дивата природа.

По време на седмицата на гей прайда, лондонският зоопарк постави знаме над ограждението на пингвините си с надпис: „Някои пингвини са хомосексуални. Разберете го!“ в рамките на кампанията си срещу хомофобията.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
  • алфа 1 алфа преди 2 месеца Профил на трол?
    актуално , пак ли ни пробутвате пеерастията на гнилия запад ?
  • Анонимен 1.1 Анонимен преди 2 месеца Профил на трол?
    Западът е гнил само в твоя възпален октомврийски мозГ ...
    : 2 !
missing image
Световен ден на храната

Световният ден на храната се чества по инициатива на Организацията по изхранване и земеделие към ООН, и се отбелязва ежегодно на 16 октомври. Инициативата...