X
 
 

Европейският парламент пуска уебсайт за резултатите от изборите

467 1
Европейският парламент пуска уебсайт за резултатите от изборите
Снимка: Pixabay
Европейският парламент създава уебсайт за резултатите от изборите, който съдържа всички резултати от минали европейски избори и е вече достъпен на всички официални езици на ЕС.

Уебсайтът ще бъде актуализиран в реално време във вечерта на изборите на 26 май с общите резултати от Европейските избори, включително национални разбивки, като подробностите ще се изпращат от националните органи.

В него ще може да се провери състава на всички предишни Европейски парламенти преди 1984 г., с разбивки от националните партии и политическите групи от 1979 г. и всички резултати на национални ниво от 2009 г. насам. Сайтът също предлага информация относно тенденции в европейските избори, като например балансираното представителство на половете.

Потребителите могат да разгледат възможни политически коалиции с калкулатора на мнозинството след като станат известни първите официални прогнозни резултати на 26 май, както и да сравняват данни между различни избори.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
  • Минчо Чокулов от мандра Равно поле 1 Минчо Чокулов от мандра Равно поле преди 9 месеца Профил на трол?
    ГЕРБ ни помогна да украднем Мандрата във РАВНО ПОЛЕ пряко е Замесени Веселка Спасова и Цветан Цветанов бившият председател на ГЕРБ взимат по дял от мандрата и се препродава и купува и така имота му пада цената 💰💰💰💰💰💰📉📉📉📉📉📉📉📉📉📉📉📉📉📉📝💼🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫⚰⚰⚰⚰⚰⚰⚰⚰⚰⚰⚰⚰⚰⚰⚰⚰⚰⚰⚰⚰⚰💉💉💉💉💉💉💉💉💉💉💉💉💉💉💉💉💉💉💉💉⚱⚱⚱⚱⚱⚱⚱💉💉💉💉💉💉💉💉💉💉💉💉💉⚰⚰⚰⚰⚰⚰⚰⚰⚰⚰⚰
Последно в Актуално