X
 
 

Путин и Лукашенко преговаряха "на тъмно"

1611 0
Путин и Лукашенко преговаряха "на тъмно"
Снимка: Getty Images
По време на преговори между президентите на Русия и Беларус Владимир Путин и Александър Лукашенко в Сочи неочаквано спрял токът. Това станало след встъпителните думи на двамата политици, съобщава РИА Новости.

Путин на шега казал, че в сградата свършил токът. Лукашенко в отговор допуснал, че зад аварията стои говорителят на Кремъл Дмитрий Песков: "Зад всичко това стои Дима Песков, зная го."

Делегациите се поразсмели и продължили преговорите.

Протест в Минск срещу обединяване на Беларус и Русия

Около 1000 души в Беларус участваха в демонстрация срещу перспективата за по-тясно обединение с Русия. Управляващият от дълги години А...

Преговорите се водят в резиденцията Бочаров ручей в Сочи. В срещата участват и премиерите на двете страни.

Срещата е в навечерието на 20-та годишнина от договора за създаване на съюзна държава. Очаква се за разглеждане на президентите да бъдат представени 30 пътни карти за задълбочаване на интеграцията между Москва и Минск.

Откривайки преговорите, Путин изразил надежда, че Москва и Минск ще продължат да работят за сближаване, преди всичко в икономиката и социалната сфера, и че хората ще получат осезаеми преимущества от интеграцията.

Лукашенко отбелязал, че за интеграцията предстои да се направят още немалко неща. Преди всичко според него трябва да се създадат равни условия за предприятията от двете страни.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
Убити полицаи и голям пожар в Хонолулу (ВИДЕО)
Убити полицаи и голям пожар в Хонолулу (ВИДЕО)

Двама полицаи са били убити при изпълнение на служебния си дълг на остров Оаху, Хонолулу, съобщават CNN и The New York Times. По неофициална информация,...