X
 
 

Според руския посланик в Лондон Великобритания унищожава уликите по случая "Скрипал"

1657 6
Според руския посланик в Лондон Великобритания унищожава уликите по случая "Скрипал"
Снимка: Getty Images/Guliver
Според посланика на Русия в Лондон Александър Яковенко правителството на Великобритания унищожава всички възможни улики по случая „Скрипал“, предава ТАСС.

„У нас се появява впечатление, че британското правителство целенасочено следва курс по унищожение на всички възможни улики“, заяви дипломатът.

„Руската страна има всички основания да смята изчезването на Скрипал за тяхно отвличане“, допълни той.

Русия обвини Великобритания, че заличава следи по случая "Скрипал"

С унищожаването на важни улики по случая с отравянето на бившия полковник от ГРУ (руското военно разузнаване) Сергей Скрипал и дъщеря м...

„Отчитайки всички факти, ние сега имаме още повече причини да определяме настоящата ситуация като похищение на двама руски граждани“, смята Яковенко.

В същото време стана ясно, че Юлия Скрипал е звъняла в руски киноложки център, интересувайки се от съдбата на кучето си. Това пише вестник „Московский комсомолец“.

Възстановяващата се след отравянето в Солсбъри дъщеря на бившият руски разузнавач Сергей Скрипал Юлия Скрипал е звъняла в киноложки център в Подолск, където е оставила кучето си за времето, за което е планирала да остане при баща си в Англия, съобщава медията.

Някой е заплатил допълнителния престой на кучето в центъра. Юлия Скрипал е разговаряла с центъра неколкократно, като е помолила засега да не търсят нов стопанин за кучето.

Actualno.com

Етикети:

 • Анонимен 6 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  Като се каже Русия трябва да се разбира лъжа и като се каже лъжа, трябва да се разбира Русия. http ://www .faktor.bg/bg/articles/sasht-rusiya-i-siriya-premahvat-dokazatelstvata-za-himicheskata-ataka-v-siriyskiya-grad-duma
 • Анонимен 5 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  Седял руският посланик на прозореца и ко да види - английски агенти изхвърлят улики с черни чували в боклукчийския контейнер?! Така ли стават тия работи?! Много му работи фантазията на посланика!
 • Анонимен 4 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  Ако ви е писнало вече от кремълски лъжи и фалшиви „опорни точки“, ето тук можете да се абонирате да получавате бюлетина на новото европейско звено за противопоставяне на руската дезинформация/лъжа в Брюксел - http ://europa.us12.list-manage1.com/subscribe?u=8bc86e9f6ee27330e8902729c&id=496df479b1
 • Анонимен 3 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  Да, най-много лъжати дрискат руските медии! Първенец е тасСЕРЕ, органът на сесеУСЕРЕ!
 • Анонимен 2 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  ТАСС е информационната агенция на СССР. СССР е в кофата за боклук. Въпросите ми са два: 1. Тези новини директно от кофата за боклук ли пристигат? Аромата ме наведе на тези мисли! 2. Актуално за место в кофата за боклук ли се бори? Аромата ме наведе на тези мисли!
 • Анонимен 1 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  Великобритания не унищожава уликите по случая "Скрипал", а ги предава на съда. Ще има много учудени от тяхния обем.