В очакване на Путин

24670
В очакване на Путин
Снимка: Gettyimages

Президентът на Русия Владимир Путин в момента провежда лечение при австрийски ортопед, който е дошъл в Москва, пише Kurier. По данни на изданието руският държавен глава страда от болки в гърба.

Името на лекаря и източникът на информация не се назовават.

Къде е Путин? Основните версии за изчезването му

Вече девети ден подред целият свят гадае къде изчезна Владимир Путин. Липсата на информация поражда слухове, особено когато обектът на...

През последната седмица няколко, предварително планирани публични мероприятия и срещи с участието на президента на Русия, бяха отменени. Това породи редица слухове: от заболявания, с различна степен на усложнения, до „преврат“ в Кремъл.

Путин се появи пред журналисти на 5 март, когато се срещна с министър-председателя на Италия Матео Ренци. След това президентът имаше само една публична среща, гласи съобщение на Кремъл.

Според него Путин е приел жени, чиито деца са постигнали успехи в различни сфери. По информация на РБК,обаче, мероприятието е било записано още на 5 март.

На 11 март Reuters съобщи, че отмяната на визитата на Путин в Казахстан може де свързана със заболяване.

„Посещението е отменено, май Путин е болен“, заяви източник на агенцията в правителството на Казахстан, който е пожелал да остане анонимен.

Путин връчи отличие на човека, който може би е убил Литвиненко

Президентът на Русия Владимир Путин връчи отличие за служба на родината на главния заподозрян за смъртта на руския агент Александър Лит...

Говорителят на президента Дмитрий Песков в разговор с РБК подчерта, че лидерите на двете страни, са решили съвместно да отложат срещата с няколко дни.

На 12 март отново се наложи да бъдат коментирани слуховете за заболяването на Путин от страна на Песков: „Само да се появи слънцето през пролетта и замирише на пролеят, нещата се изострят: на някой му се привижда оставката на Сечин, на друг- оставката на правителството, а други няколко дни не виждат президента Путин по телевизията“, размишлява Песков пред ТАСС.

Пресслужбата на Кремъл съобщи, че на 16 март в Санкт Петербург ще се състоят преговори между Путин и държавният глава на Киргизия Алмазбек Атамбаев.

В неделя, 15 март, ТВ каналът Дождь съобщи, че Путин не е бил в Москва през последните няколко дни, а се намира в резиденцията си в Новгородска област.

Песков отказа да коментира местонахождението на Путин

САЩ блокира активи за милиони на приятели на Путин

Американските власти замразиха активи в страната на две руски банки, на обща стойност около 640 млн. долара. Банките са контролирани от...

Темата за здравословното състояние на Путин се обсъжда в медиите от есента на 2012 година. Тогава Reuters , позовавайки се на три правителствени източници, съобщи, че руският президент има болки в гръбнака и му предстои операция. Един от тях твърди, че е видял президента в ортопедичен корсет. Заради проблемите в гърба Путин отмени пътуванията си зад граница, твърди Reuters.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com