X
 
 

Николаос Цитиридис - най-смешните му лафове от стенд ъп сцената

14690 4
Николаос Цитиридис - най-смешните му лафове от стенд ъп сцената
Снимка: btvnovinite.bg
"Първото нещо, което хората ми казват, когато разберат, че съм от Гърция е: "Кажи нещо на гръцки". Няма "здравей", няма "здрасти". Явно много приличам на Google преводач."

***

"Наскоро станах на 25 години и се замислих, че вече,  влизайки в новините, ще бъде много по-различно отколкото преди. Преди щеше да бъде: "Хванаха младеж с 10 грама трева." А сега е: "Арестуваха дилър". Тъпо ще бъде за мене."

***

"Майка ми много мрази пушачите. Един път я посрещам на летището, нося й куфарите, обаче нещо се препънах и ги изтървах. Тя ме погледна, видя ми очите и ме попита: "Ти напушен ли си?". И аз й казвам: "Тихо!". Полиция има около нас, сещате се."

***

"Много мразя този въпрос "Напушен ли си?". От къде идва тази идея, че мога да правя тъпи неща само като съм напушен? Божинката например изпусна дузпа и си вкара автогол. Той не е бил напушен. Той е тъп."

***

"Много ме забавлява отношението на хората към проблема "трева", защото казват, че тревата е траплин към по-тежки наркотици. За секунда да счетем, че тези хора са прави. Тогава не трябва ли да забраним и чалгата, защото може да е трамплин към Криско?"

Цитиридис срещу Слави: Все тая, вече не гледам българска телевизия

С голяма скука гледах и чаках реакциите от шоуто на Николаос Цитиридис. Седмици мистерия, че кой ще е водещият, че какво ще покаже, че ...

***

"А полицията? О, боже мой, полицията! Полицаи да видят деца в парка, седнали в кръгче, как си говорят, пият бира и най-страшното - смеят се? Подкрепление, жандармерия, хеликоптери, БТВ, Нова телевизия, всички отиват. Джобят ги, намират цигара, грам, два - голяма работа. Обаче ще излезе министърът на външните работи и ще каже, че са разбили организирана престъпна група."

***

"За мен има два типа жени: такива, които никога не биха спали с мене и такива, които вече са се прее*али."

Останалите ПРОЧЕТЕТЕ ТУК.

Actualno.com

Етикети:

 • Анонимен 4 Анонимен преди 6 дена Профил на трол?
  Този гащник е пореден пример за нивото на нашата кОлтура, по-скоро халтура, още една калинка не на място, ни талант, ни дарба, с простотии и разголени пачаври кого забавлява, нов кретен поставен да довърши опростачването започнато от учиндолския плужек.
 • Анонимен 3 Анонимен преди 1 седмица Профил на трол?
  Ако това са му най-смешните смешки, малей, направо си е за смях.
 • Виктор на 20 години 2 Виктор на 20 години преди 1 седмица Профил на трол?
  Николаос е толкова млад и толкова интелигентен , че ...браво !! Никой не може да го сравни със стария гнусен чалгар Славчо ! Той започна и бързо набира скорост ! Желая му успех !!!!!
 • Анонимен, ама си има име 1 Анонимен, ама си има име преди 1 седмица Профил на трол?
  Абе, що не коментирате? Защото е грък и не заслужава внимание или защото шоуто му не струва?