На 16 януари стартира безплатно обучение от Finance Academy!

3316
На 16 януари стартира безплатно обучение от Finance Academy!
Снимка: Finance Academy

Започва обновеното издание на програмата по Инвестиции и допълнителни доходи на Finance Academy! Програмата стартира с безплатен въвеждащ курс „Основи на инвестициите“, който ще изгради умения и знания, с които всеки може да организира личните си финанси, да навлезе в света на инвестициите и да изгради дългосрочно богатство.

Финансовата академия създава възможности от ново поколение в сферата на инвестициите, личните финанси, допълнителните доходи, предприемачеството и бизнеса. Организацията работи върху повишаване на стандарта и финансовата грамотност на българите чрез достъпно онлайн образование с изцяло практическа насоченост. За по-малкко от 2 години през академията преминаха над 12,000 курсисти, а средната оценка от обученията е 5.71 от 6.

Finance Academy си партнира с доказани лектори-практици с локален и международен дългогодишен опит, които споделят опита и уменията си с хиляди курсисти. Сред водещите имена са Валентин Михов, съосновтел на инвестиционния фонд Finexify, Борис Павлов, изпълнителен директор и основател на FlatManager – най-голямата компания за управление на краткосрочни наеми в България, Георги Вулджев, дългогодишен финансов анализатор и експерт, Вяра Стефчева – изпълнителен директор на Zahara Consult и други.

Академията предлага модерна алтернатива на традиционното образование и цели да създаде възможност за всеки човек да постигне финансова стабилност и по-висок стандарт на живот.

Програмата по Инвестиции и допълнителни доходи обяснява основни техники, методи и инструменти за изграждане на личен финансов план, успешно инвестиране в недвижими имоти, криптовалути, акции, P2P, взаимни фондове, злато и благородни метали, както и изготвяне и реализиране на цялостна инвестиционна стратегия за постигане на дългосрочни финансови цели. Курсистите на академията ще имат възможност да се запознаят и с начините, чрез които могат да изкарват допълнителни доходи онлайн и офлайн. Това е водещата и детайлна обучителна програма за начинаещи и непрофесионалисти в света на парите, представена на разбираем език, която включва много демонстрации и практически занятия.

Георги Захариев, основател и лектор във Finance Academy, споделя:

„Обучението ще позволи на хора, които нямат предишен опит да влязат в света на парите с ясни примери и насоки. Целта ни е да помогнем на всеки българин, който иска да живее по-добре в тежката икономическа среда, в която се намираме. Без значение какъв е вашия образователен и работен опит, ние сме подготвили разбираеми, практически лекции на достъпен език за всички.“

Може да се запишете безплатно оттук: https://financeacademy.bg/application

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ФИНАНСИ:

По-богат си, плащаш повече: На Путин сегашният данък не му стига за война

Пощенска банка е първата с кампания за премахване таксата за вноска на суми в лева по сметките си за граждани във връзка с приемането на еврото

България е единствената в ЕС със заплати от под 10 евро на час

Председателят на НСИ пред депутатите: Данните за инфлацията не се манипулират

Ипотечните кредити растат с двуцифрен процент

Чобанов: Непосредственото предизвикателство е инфлацията

Евростат: Българите са с най-ниска покупателна способност в ЕС

Как ще закръгляваме левовете: Публикуваха законопроекта за еврото

Икономисти: Политическата нестабилност ще отложи приемането на еврото

Кой е виновен за неравноправните клаузи в договорите за бързи кредити?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Финанси