40 мача без загуба и разгром 7:0

14715
40 мача без загуба и разгром 7:0
Снимка: Getty Images/Guliver

Явно "Байерн Мюнхен" може да постига победи в Бундеслигата и без да излиза с всичките си титуляри. Разгромът със 7:0 бе над "Вердер Бремен", като гост в двубой от 15-ти кръг на немското първенство.

С хеттрик се отличи Франк Рибери. Френският национал и претендент за "Златната топка" се разписа в 21-ва, 38-ма и 82-ра минути. Даниел ван Буйтен също отбеляза в 27-ма минута. Манджукич и Мюлер бяха точни съответно в 60-та и 69-та минута, а в самия край Гьотце оформи крайното 7:0.

Рибери: Стегнахме се и си заслужихме място на Мондиал 2014

Звездата на Франция Франк Рибери е на мнение, че неговите съотборници са показали характер в реванша с Украйна, спечелена с 3:0. "Пе...

"Дербито между "Байерн" и "Вердер" е много голямо събитие. Ние излязохме пределно концентрирани. За наша радост имахме много възможности и реализирахме голяма част от тях. От друга страна постигнахме още по-голям резултат - 40 двубоя в Бундеслигата без загуба. Този отбор е специален и го доказваме всеки път", коментира Рафиня.

Отборът на "Байерн Мюнхен" е водач във временното класиране с 41т., следван от "Байер Леверкузен" с 37т. Вчера "аспирините" победиха "Борусия Дортмунд" с 1:0 и така "дортмундци" се отдалечиха от купата с 10т. и са на 3-та позиция с актив от 31т., следвани от "Борусия Мьонхенгладбах" със същия актив и по-лоша голова разлика.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол свят