"Бербатов не иска в Англия" плод на фалшиво интервю

4690
"Бербатов не иска в Англия" плод на фалшиво интервю
Агентът Емил Данчев опроверга информациите, обмисля съд на Goal.com

"Бербатов  не иска да играе за друг клуб в Англия, затова ще продължи кариерата си в друга държава".

Тези думи на агента Емил Данчев обиколиха водещите агенции в чужбина днес. Сред тях и АФП. Оказа се обаче, че цитатът е плод на фалшиво интервю в сайта Goal.com.

"Категорично искам да заяви, че с "Goal.com" не съм контактувал", сподели импресариото на Димитър Бербатов.

Във въпросния сайт днес се появи интервю с агента, в което той заявява, че Бербатов не иска да играе повече в Англия, а последният сезон е бил наистина разочароващ от него. Пред "Gong.bg" Данчев обаче заяви, че не е контактувал с онлайн изданието.

"Категорично искам да заявя, че с Goal.com не съм контактувал. Такова интервю няма. Разбуниха духовете сред българската общественост", коментира Данчев.

"Всичко в това интервю е изопачено. Няма какво да кажа а бъдещето на Бербатов към днешната дата. Но Митко почна да губи мотивация, заради статута му на резерва в Юнайтед. Това е нещо, което каза и той самият", сподели още агентът на българския нападател.

Бербатов няма да играе в Англия от новия сезон

Нападателят на Манчестър Юнайтед, Димитър Бербатов, ще напусне клуба през лятото, това потвърди агентът му, Емил Данчев. Бербатов  обач...

"Постигнахме споразумение с Манчестър, ако в клуба дойде оферта, която удовлетворява и Юнайтед и нас, няма да правят спънки. Но засега няма оферта. Вярно е също, че Mанчестър няма да пусне Митко за жълти стотинки", каза още Данчев.

"Но в България хората трябва да са търпеливи, очаква ни едно горещо лято. Ако не постъпи оферта, Митко ще остане още една година в Манчестър. По мое мнение, ако Бербатов играеше по-често, може би нямаше да се получи този сезон за Юнайтед – загуби в Шампионската лига, Лига Европа, Купите в Англия и най-вероятно и шампионата", сподели още той.

"Минаха ми едни мисли да използвам адвокатите в Лондон и да вляза в контакт с този сайт. Не мисля обаче, че трябва да му правя реклама. Но ще говоря с адвокатите", завърши представителят на Берба.

Редактор: Иво Георгиев

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол свят