Букмейкърите на Острова: Бербатов остава в Юнайтед

4828
Букмейкърите на Острова: Бербатов остава в Юнайтед
С не малък шанс за подписа на българина, според експертите, е ПСЖ

След като Емил Данчев призна, че българинът  най-вероятно ще напусне Манчестър Юнайтед през летния трансферен прозорец, предположенията за негов нов отбор не спират да вълнуват футболните фенове. От лондонската централа на букмейкъра Унибет също са впрегнали усилия в изчисляване на възможностите пред българския нападател.

Изненадващо, според специалистите по залозите, най-голям е шансът Бербатов да остане при Червените дяволи за още един сезон, като вероятността за това е оценена с коефициент 3,50. Интересен е фактът, че от букмейкъра дадоха същата прогноза и миналата година и тогава сметките им излязоха верни, въпреки още тогава набиращите сила слухове за негов трансфер.

Фъргюсън: Бербатов може да помогне в някой мач

Димитър Бербатов най-вероятно ще получи шанс за изява до края на кампанията, заяви мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън...

На Острова този път не са толкова убедени в правотата си и дават същия коефициент за шансовете на ПСЖ. С намаляваща вероятност е оценена възможността Берба да се върне в екипите на старите си клубове Левъркузен (5.00) и Тотнъм (15.00). Медиите в България вече съобщиха за планове на "Шпорите" за размяната на Лука Модрич с българина, но изглежда перспективата това да се случи не се възприема сериозно от букмейкърите.

Еднакъв шанс (10.00) е даден на Милан и Галатасарай, макар все по-сериозо заявените намерения на турския гранд. Мълвата гласи, че на българина е предложен 3-годишен договор и заплата от 5 млн. евро на сезон. Според английската преса Димитър ще обяви името на новия си клуб през юни. Както е известно, неговият контракт с Юнайтед бе удължен с 1 година, но Фъргюсън вече призна, че няма да създава пречки пред евентуален трансфер.

Испанското издание "Ла Провинсия" от своя страна анонсира, че Валенсия проявява реален интерес към българския нападател на "Манчестър Юнайтед" и дори ръководството е готово да брои 9 милиона евро за футболиста. Според информацията старши треньорът на Валенсия Унай Емери иска да вземе в състава си Бербатов и това негово желание датира още от миналото лято, когато обаче "червените дяволи" не проявиха желание да се разделят с голмайстора на Висшата лига.

С известно чувство за хумор, букмейкърите слагат еднакъв коефициент 100.00 пред възможността таранът да премине в настощия победител в Шампионската лига - Барселона и в последния си клуб в България – ЦСКА. Също толкова вероятен им се струва и шансът вечните съперници на тези два клуба, респективно Реал Мадрид и Левски, да привлекат в редиците си Бербатов.

Бербатов в Галатасарай?

Димитър Бербатов е пред трансфер в Галатасарай, тръби турската и испанската преса. Според информациите в пресата българинът вече е с ...

Явно прогнозите този път са умерени и специалистите по залози залагат на "златната среда" в своите коефициенти. Картината остава неясна и единственият ориентир за феновете може да бъде анонсираното от английската преса желание на Бербатов да премине само в тим, играещ в Шампионската лига, което  поне в близко бъдеще изключва българските клубове от надпреварата. 

Редактор: Ивайло Кючуков

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол свят