Гавра с Бербатов на Острова

38159
Гавра с Бербатов на Острова
Серия колажи осмиват българина

Българският нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов отнесе яка подигравка на Острова. Той стана герой в секцията на „Галерия” на британското издание “Guardian”. Читателят на авторитетното издание Джак Палмър е направил 12 колажа, с които откровено се подиграва на българина.

Основната цел на колажите е Бербатов да се представи като един от най-пренебрегваните и мързеливи играчи на „червените дяволи".

Кой ще наследи номер 9 в Манчестър Юнайтед?

След вече обявената раздяла на Димитър Бербатов с Манчестър Юнайтед, медиите в Англия започнаха търсенето на човекa, който ще замен...

Серията започва със снимка, на която Бербо усмихнат приема награда Златната пейка във Висшата лига - римейк на Златната малинка в киното и намек за статута му на несменяема резерва в отбора. Разчитайки на чувството му за хумор, той е представен как приема приза с радост.

На друга снимка той е вмъкнат в група от играчи на „Манчестър Юнайтед", представени като герои от въображаемия филм „Единайсеторката на Фърги". Митко е вписан като „Анди Гарсия.

На следващата отново е „Анди Гарсия", който играе във филма „Нещата, които трябва да направиш в Манчестър, преди да умреш".

След това е представен като бременен мъж, а „Дими" - едно от имената, с което е известен в Англия, е включено в игра на думи с „Деми Мур". Колажът е корица на списание, в което Бербо разказва за майчинството си, обяснява колко е трудно да не правиш нищо, а сър Алекс е включен с репликата „вече записахме бебето в академията на клуба".

Кристалина прави Бербо посланик

Среща с Кристалина Георгиева трябваше да направи Димитър Бербатов посланик на борбата срещу глада, твърди АСН. Еврокомисарят е от два д...

Следва колаж, в който името на Митко е представено като маркетингова марка на капак за тоалетна.

На друго фото Бербатов е представен като Жан Дюжарден в главната му роля в черно-белия ням хит „Артистът".

Друг читател пък е представил Бербо като блажено почиващ край тъчлинията, с лула в устата и чаша вино в ръка, докато другите се потят на терена, а той им казва: „Ако имате нужда да вкарате пети гол, аз съм ей тук".

На последната Митко е представен като „Бербакула", с фигура на прилеп, напомняща Дракула.

КОЛАЖИТЕ МОЖЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ ТУК!

Венци Стефанов пред Playboy: Бербатов е по-умен от Боби Михайлов

В най-сериозното си интервю досега, президентът на Славия Венцеслав Стефанов признава, че един ден би подкрепил Димитър Бербатов за пре...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол свят