Хари Реднап: Англия никога не е имала собствен стил на игра

8383
Хари Реднап: Англия никога не е имала собствен стил на игра
Снимка: Getty Images/Guliver

Мениджърът на Куинс Парк Рейнджърс Хари Реднап смята, че Англия няма смисъл да се опитва да копира стила на работа на други отбори, а трябва да се фокусира върху създаването на своя собствена футболна идентичност.

Англия се сгромоляса с трясък на Световното в Бразилия, като се добра само до една точка в мачовете си срещу Италия, Уругвай и Коста Рика. По този начин футболистите на Рой Ходжсън завършиха на последното място в своята група.

Брендън Роджърс: Джерард ще е резерва през новия сезон

Капитанът на Ливърпул Стивън Джерард ще пропусне повече от половината мачове на отбора си през следващия сезон. Това обяви мениджърът н...

"Имаме добри играчи и добър селекционер. Не ме питай какво стана. Ние имаме много добри играчи и мениджъри от 1966 година насам (когато Англия печели единствената си световна титла)" - заяви Реднап.

Германия стана световен шампион, а много фенове и анализатори призоваха Англия да копира техния стил, Реднап обаче не е съгласен с това.

"Проблемът е, че когато Франция спечели Мондиал 1998 ние бяхме посъветвани да ги копираме. След това Испания, сега Германия, а на следващото световно първенство някой друг. Нека да бъдем себе си. Нека да се вземе най-доброто от играчите и да се реши с какъв точно стил да играе Англия" - каза още Реднап.

Льов: Чуждениците във Висшата лига съсипват националния отбор на Англия

Селекционерът на Германия Йоахим Льов е поредният, според когото, най-значимата причина за слабите резултати на английския национален о...

На въпрос дали Футболната асоциация на Англия е искала мнението му относно бъдещето на Англия, той заяви:

"Разбира се, че не. Те имат твърде много други експерти. Ако ме попитат бих им казал, а може би дори мога да им помогна".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол свят