Йоренте взриви спортната преса в Италия

25834
Йоренте взриви спортната преса в Италия
Снимка: Getty Images/Guliver

В последните дни се засилиха слуховете, че Йоренте напуска “Ювентус” през януари. Испанецът премина в “старата госпожа” от “Атлетик Билбао”, но до момента не може да намери правилния ритъм в италианския гранд.

С оглед на единственото му попадение в Серия А за сезона, пресата засили слуховете, че може да се отправи в посока “Емирейтс” през зимата. Директорът на “Юве”, Джузепе Марота, обаче опроверга тези слухове, а Йоренте продължава усърдната си работа в тима, воден от Антонио Конте.

Сблъсъкът с Наполи ще е като финал за Ювентус

В неделния ден "Ювентус" и "Наполи" се изправят в Серия А, в директен сблъсък за първата позиция. В момента и двата тима са с по 28т., ...

“Никой не ме е молил да напускам, а всичко написано в пресата е лъжа”, коментира испанецът пред “Radiogaceta de los Deportes”. “Не ми е лесно да се адаптирам, но се опитвам да изпълнявам указанията на треньора. В момента, в който се адаптирам напълно, то всичко ще бъде наред”.

Той коментира и предстоящия сблъсък в неделя срещу “Наполи” за атакуване на първата позиция, която към момента се заема от “Рома”. “Ще бъде труден мач, заради добрия ни съперник. Голям е залогът в тази среща”, казва Йоренте.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол свят