Кантона: Трудно е да водиш национален отбор

11148
Кантона: Трудно е да водиш национален отбор
Снимка: Getty Images/Guliver

Легендарният футболист на "Манчестър Юнайтед", Ерик Кантона, заяви, че никак не завижда на Дидие Дешан за предстоящата му работа с "петлите". 

Дешан има шест месеца да подготви боеспособен състав за световното в Бразилия след като се класира за сметка на Украйна през ноември. Французите са в една група с Еквадор, Хондурас и Швейцария.

Зидан поема националния отбор на Франция?

Легендата Зинедин Зидан поема френския национален отбор при провал на баражите, това информира football24.bg. В момента отборът се вод...

Въпреки това Кантона смята, че националните треньори имат много трудна задача, защото прекарват много малко време със своите играчи:

 „Да водя национален отбор? Не, благодаря! Трудно е да водиш играчи, които са заедно само  по една или две седмици през няколко месеца и не играят заедно през останалото време. Това е силата на отбора на Испания. Те имат 8 футболиста от Барселона, които тренират заедно по цяла година”, коментира Кантона.

 „Може би един ден бих обмислил да водя "Сент Етиен" или "Ланс". Това са единствените клубове във Франция, които приличат на английски клубове”, добави легендарната седмица на „червените дяволи”, пише fooball24.bg.

Частично е спряна работата по един от стадионите в Бразилия

Временно е спряна част от строителната дейност по един от стадионите, на който Англия ще играе своя първи мач срещу Италия следващото л...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол свят